• Menu
  • Menu

Escapada Binibeca


Escapada Binibeca

Accès
Hi ha pàrking a l’entrada del poble.
Binibeca
Menorca (Espanya)

Què puc dir d'un poble que m'ha vist créixer? Suposo que mai seré objectiva quan escrigui sobre ell... em té el cor robat.

Tot i que és molt turístic, és una visita obligada per tots aquells que passeu uns dies a la illa. Visita curiosa.

És un poble blanc amb les casetes unes a sobre de les altres i on els carrers tenen, com a molt, un metre d'amplada. La imatge és la d'un pessebre que envolta el petit port anomenat "Caló d'en Fust", popularment conegut com "l'embarcadero".

No hi ha massa a veure. Deixeu-vos perdre pels carrerons fins arribar a la petita placeta que hi ha al mig del poble, on, si us hi fixeu bé, hi ha una minúscula esglèssia. Us encisarà la seva peculiar arquitectura amb les formes irregulars de les cases.

Just a l'entrada del poble hi ha un centre comercial a on podreu trobar diversitat de comerços: botigues de roba (recomano especialment la botiga de la Victoria i "Ses Nines"), avarques, restaurants de tot tipus, bars, pastisseria, gelateria, supermercat, etc.

Moltes guíes de la illa, us intentaran enganyar dient que és un antic poble de pescadors. No us ho creieu. Sempre ha estat un poble enfocat al turisme i de pescadors n'hi ha hagut només dos i durant una época. Avui día, a l'hivern, el poble té una única habitant, la Joanita, que sempre té bones paraules cap als forasters que, any rera any, ens hi deixem caure.

Duració:

La visita es pot fer en un matí.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comments

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies