• Menu
  • Menu

Escapada Es Castell / Villacarlos


Escapada Es Castell / Villacarlos

Accès

S’accedeix, per carretera en bon estat, fins al centre del poble.

Hi ha dos pàrkings: un a s’Esplanada (al mig del poble) i l’altre a l’altre banda de la carretera.


Es Castell / Villacarlos
Menorca (Espanya)

Hi ha dos "Es Castell" ben diferenciats  i que no tenen res a veure l'un amb l'altre: el de s'Esplanada i el del port.

S'Esplanada (plaça principal del poble) i els seus voltants transmeten història; de fet, alguns edificis revelen els seus orígens militars tot i haver canviat d'ús. L'ajuntament, pintat de vermell, destaca de la resta d'edificis blancs amb aspecte molt més sobri. És la zona freqüentada per la gent local.

Tot i que s'han proposat recuperar els espais marítims com la Cala Corb, per mi, mereix especialíssima menció "Cales Fons". Aquesta és la part del port de la que parlava abans. És un antic moll de pescadors reconvertit al turisme. Restaurants i comerços posats amb moltíssima gràcia un al costat de l'altre ocupant les coves que antigament eren magatzems i refugis. És la zona freqüentada pels turistes o els que hi estiuegen. Em té el cor robat.

A l'altre banda del port, hi ha una plataforma de fusta que voreja tota la costa des de la que es gaudeix d'unes vistes meravelloses.

Aconsello, sense dubte, anar-hi de nit. Té un encant especial; de dia, no te la mateixa gràcia.

També és interessant (tot i que s'ha de tenir en compte que hi ha molta aglomeració de gent) veure els focs artificials que celebren cada any per Santa Anna (26 de Juliol).

Per mi, és un dels raconets més entranyables de Menorca. Cada any m'hi deixo perdre unes horetes per sopar i caminar-hi sense pressa.

Duració:

La visita es pot fer en una tarda-vespre.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *