• Menu
  • Menu

Escapada Fornells


Escapada Fornells

Accès

Hi ha pàrking al mateix port.


Fornells
Menorca (Espanya)

És un poble de pescadors amb un port tradicional. Tot i que té molt d'encant, fa certa tristor veure com li afecta l'evident creixement turístic del voltant. Masses urbanitzacions estan a prop i tots sabem que les urbanitzacions porten gent. Si és possible, s'ha d'evitar anar-hi durant el mes d'Agost.

Famós per la seva gastronomia. És cert que ja hi comença a haver alternatives de cuina més creativa al mateix port, però jo sóc de les que continuo pensant que ningú pot marxar de Menorca sense haver gaudit la seva caldereta. És un dels meus plats estrella arreu del món.

La seva badia és molt amplia i llarga (té 3Km de longitud) i està molt protegida dels vents, cosa que facilita la pràctica de certs esports nàutics. Hi ha moltes empreses que organitzen activitats diverses. Pels que sigueu més tranquils, és súper agradable passejar al voltant de la badia o arribar caminant fins a la Mola de Fornells (protegida com espai natural). Tampoc us oblideu de visitar les antigues salines que estan a la part més interior de la badia.

Fornells és ideal com a punt de partida per realitzar excursions marítimes a les platges / cales del voltant. Des del mar s'arriba a caletes verges a on el turisme de terra li costa més arribar i això permet gaudir de certa intimitat i tranquil·litat inclús en temporada alta. També s'arriba a racons únics i des d'una perspectiva diferent. Val realment la pena.

Pels que sigueu amants del golf, a l'entrada de la badia hi ha l'únic camp de golf actiu de la illa.

Durant les festes del Carme (16 de Juliol) hi ha una processó marinera que val la pena veure.

Duració:

La visita es pot fer en una tarda.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment