• Menu
  • Menu

Escapada Platja Binidalí


Escapada Platja Binidalí

Accès

Hi ha pàrquing a una plaça just a sobre de la platja.

S’ha de caminar menys de 10 minuts.


Binidalí
Menorca (Espanya)

Platja de la que, per sort i per desgràcia, se'n parla molt poc a les guies. Per una banda, això ajuda a que no sigui molt freqüentada pel turisme, la qual cosa és una sort. Per l'altre, al ser tan poc coneguda, hi ha menys gent que la pot gaudir.

Abans d'arribar al pàrquing, recomano que aneu al mirador que hi ha al penyal que tanca la cala des del ponent. Hi ha unes vistes meravelloses d'una part de la costa sud i de la minúscula cala de Binidalí.

Des de qui dalt, podreu ser conscients del fantàstic color blau turquesa de la seva aigua i del blanc de la sorra que us esperen a baix.

Quan estigueu a la mateixa platja, tindreu la sensació de que és més petita de com l'heu vist des de dalt. La seva forma de "L" fa que, des de baix, es perdi visibilitat de la mateixa. Si en teniu ganes, aprofiteu per caminar per les roques de l'esquerra i així poder veure la sortida cap a mar obert.

Hi ha una caseta, més o menys a la meitat de la cala, que em té el cor robat. Ella gaudeix, en silenci, del fantàstic paisatge.

És important que porteu menjar i beure. Aquesta platja no disposa de cap servei.

Aneu-hi un dia que bufi vent de nord, així trobareu l'aigua neta i plana.

És un petit secret de la illa.

Duració:

Es pot fer tot lo llarg que un vulgui.


Nens

És una platja perfecte per nens perquè és molt petita i molt poc profunda.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment