• Menu
  • Menu

Escapada Platja Ses Salines


Escapada Platja Ses Salines

Accès

L'accés es fa per una carretera en molt bon estat.

Té un pàrking bastant gran.


Ses Salines
Eivissa (Espanya)

Platja que pertany a "l'Àrea Natural de Ses Salines". És més coneguda per acollir en els seus xiringuitos a gent del famoseig, que per la bellesa del paratge.

Diuen que és maca, però realment no pots apreciar-la per la quantitat de gent que hi ha.

Es recomana anar a les hamaques del famós "Malibú", posar-se les ulleres de sol i, senzillament, contemplar : paparazzis amunt i avall, famosos que s'intenten amagar darrera de pameles i artilugis varis, vaixells que ofereixen massatges, nois amb banyadors i banderes oferint la millor discoteca nocturna, gent ultra-fashion que va a la platja amb camperes i bikini, cinquanta mil vaixells alineats un al costat de l'altre... un show! És una visita imprescindible.

Duració:

Es pot fer tot lo llarg que un vulgui.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies