• Menu
  • Menu

Hotel "La Luna"


Hotel "La Luna"


St. Georges (Grenada)
Telf: +473 4390001
E-mail: info@laluna.com
Web: https://laluna.com

Hotel de luxe amb unes instal.lacions fantàstiques i un servei del tot exclusiu.

Les habitacions son cabanyetes que estan repartides desendreçadament per la muntanya aconseguint que totes elles tinguin unes vistes sensacionals. Només n'hi ha 16.

La gent que hi treballa ha aconseguit crear un ambient molt agradable.

Té una platja privada amb hamaques de fusta i a on serveixen qualsevol cosa del bar-restaurant.

Cada dia arriba una barqueta per oferir als clients de l'hotel el peix fresc pescat aquell mateix matí. La "cerimònia" és autèntica. Els pescadors baixen i t'ensenyen el producte, quan decideixes què vols, el cuiner de l'hotel s'ho endú cap al restaurant.

Al costat de la recepció, hi ha un petit gym i una sala d'Internet.

La piscina, que està a tocar de platja, tampoc té desperdici.

Tot i que a l'hotel hi estareu molt a gust, recomano sortir a fer excursions per conèixer la illa. Manté l'autenticitat del Carib allunyat del turisme. Donar una volta per la capital (St. George), visitar el mercat, introduir-se a l'interior de la Reserva Grand Etang, anar a veure el poble de pescadors Gouyave i sobretot buscar el quiosc "The White House" a St. George on la Camile us vendrà el que necessiteu (100% insòlit).

Valoració: 10
Molt bon servei (2,5), molt bones instal·lacions (2,5), molt bon menjar (2,5), molt bona vista (2,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

1 comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies