• Menu
  • Menu

Escapada Radda in Chianti


Escapada Radda in Chianti

Accès

S'hi accedeix per carretera.


Radda in Chianti
Toscana (Itàlia)

És el principal centre turístic de la famosa zona de vins del Chianti.

Per conèixer les vinyes, hi ha un recorregut per diferents pobles del Chianti marcats per la Oficina de Turisme, però Radda va ser l'escollit seguint les recomanacions d'Annalicia de "Villa Vignacce".

El poblet és molt petit. En un matí l'haureu caminat tot. Entrar a les botigues per comprar el famós vi de Chianti (important : comprar el que està identificat amb un gall negre, doncs és el D.O. de la zona).Caminar el "Camminamento Medievale", son carrerons de pedra per sota terra i que estan plens de botiguetes i restaurants.

Duració:

La visita es pot fer en un matí.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies