• Menu
  • Menu

Escapada San Gimignano


Escapada San Gimignano

Accès

S’hi accedeix per carretera, en bon estat, des de Siena o Florència.


San Gimignano
Toscana (Itàlia)

Poblet emmurallat d'origen etrusc que podria anomenar-se el Manhattan de l'Edat Mitjana pels 14 gratacels que la caracteritzen. La veritat, és que sorprèn moltíssim. Antigament n'hi havia 72, però, poc a poc, el temps ha fet que molts d'ells desapareixessin. Era un símbol de riquesa i poder dels diferents clans mitjevals de la ciutat. Això el fa ser un poble diferent i amb un gran atractiu pel sector turístic.

Recomano anar-hi en temporada baixa per evitar la multitud i poder gaudir de la tranquil.litat que s'hi respira. Caminar pels carrers adoquinats, descobrir les moltes botiguetes de vins, prendre alguna cosa a la plaça central (Piazza della Cisterna) i gaudir de la vista del típic paisatge de la Toscana des d'algun dels seus miradors és absolutament recomanable.

Al 1990, la Unesco la va declarar Patrimoni de la Humanitat.

Duració:

La visita es pot fer en un matí.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comments