• Menu
  • Menu

Escapada San Gimignano


Escapada San Gimignano

Accès

S'hi accedeix per carretera, en bon estat, des de Siena o Florència.


San Gimignano
Toscana (Itàlia)

Poblet emmurallat d'origen etrusc que podria anomenar-se el Manhattan de l'Edat Mitjana pels 14 gratacels que la caracteritzen. La veritat, és que sorprèn moltíssim. Antigament n'hi havia 72, però, poc a poc, el temps ha fet que molts d'ells desapareixessin. Era un símbol de riquesa i poder dels diferents clans mitjevals de la ciutat. Això el fa ser un poble diferent i amb un gran atractiu pel sector turístic.

Recomano anar-hi en temporada baixa per evitar la multitud i poder gaudir de la tranquil.litat que s'hi respira. Caminar pels carrers adoquinats, descobrir les moltes botiguetes de vins, prendre alguna cosa a la plaça central (Piazza della Cisterna) i gaudir de la vista del típic paisatge de la Toscana des d'algun dels seus miradors és absolutament recomanable.

Al 1990, la Unesco la va declarar Patrimoni de la Humanitat.

Duració:

La visita es pot fer en un matí.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

2 comments

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies