• Menu
  • Menu

Bar "Pirata Bus"


Bar "Pirata Bus"

Platja Migjorn
Formentera (Espanya)
Web: https://www.piratabus.com

És un "xiringuito" petit i senzill, però amb molt d'encant. Es distingeix ràpidament per la bandera pirata.

La història d'aquest xiringuito comença a principis dels anys 70 a Calatayud, on el Pascual (el "Pirata") i el Pablo tenien una discoteca. Després de passar un estiu a Formentera, van decidir vendre la discoteca per anar a viure a la illa. Van comprar un autobus que van montar com bar a la platja. Al 1983, quan ja només estava el Pascual al negoci, les autoritats van retirar l'autobús i es va col.locar un xiringuito de fusta que encara funciona. 40 anys d'història.

És sorprenent com, quan comença a baixar el sol, la gent s'hi va apropant poc a poc des de qualsevol punt de la platja per anar a fer un "Mojito" mentre es gaudeix d'una de les millors "postes de sol" de la illa.

Arriba un moment en el que el volum de la gent triplica el tamany del propi "xiringuito".

Hi ha un ambient entre "canalla" i "hippy", però s'hi respira bon rollo.

És un raconet autèntic.

Valoració: 8
Servei correcte (1,5), instal.lacions correctes (1,5), molt bona vista (2,5), molt bon ambient (2,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies