• Menu
  • Menu

Escapada Tinerhir i Gargantas del Todra


Escapada Tinerhir i Gargantas del Todra

Accès

L’accés es fa per una carretera en bones condicions.


Tinerhir
Ouarzazate (Marroc)

Sortim de l'hotel Xaluca Dades.

Es recomana contractar l'excursió al mateix hotel, doncs disposen de cotxes 4x4 amb conductors locals (Ali i Ibra) que coneixen la zona.

Anirem direcció Tinerhir, petita població d'una bellesa increïble amb molts contrastos. Les cases son totes de color rosa i el poble sencer està ple de palmerars. És una visita del tot obligada, doncs està al peu del Atlas i la foto del poble amb les muntanyes darrera no te desperdici.

Aquest serà el punt de partida per entrar a les famoses Gargantas de Todra. Paissatge realment impressionant. Autèntiques parets de pedra de 160 metres d'alçada. Les dimensions no es poden apreciar a través de les càmeres de fotos. Es recomana caminar uns 10 minuts seguint el curs del riu per poder gaudir de l'espectacle natural. Al final del caminet, hi ha un hotel on podreu descansar prenent un té boníssim.

Duració:

La visita es pot fer en mitja jornada.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment