• Menu
  • Menu

Escapada Illa de S’Espalmador per Mar


Escapada Illa de S’Espalmador per Mar

Accès

L’accés al Port de La Savina es fa sense problemes.


Illa de S'Espalmador
Formentera (Espanya)

Llogar una barca pneumàtica al "Isla Azul Centro Náutico", al Port de La Savina, per poder gaudir d'un dia sencer de navegació.

Disposen de barques, tant per aquells que tinguin llicència com pels que no. Sense llicència, la barca és més petita i el trajecte permès és més limitat : des de Cala Saona fins a la Illa de S'Espalmador (només costa oest).

El preu d'una barca (sense licència) per 4 persones tot el dia és de 155€ (al Setembre).

Es recomana sortir cap a Cala Saona sense fer cap aturada i, una vegada allà, començar a pujar costejant per descobrir raconets impressionants : la Punta de la Gavina, Can Marroig, la Punta de Sa Pedrera, Platja d'es Carregador.

Aturar-se una estona a la Platja de Ses Illetes per gaudir de tot l'espectacle dels iots des de ben a prop.

Continuar cap a Es Trucadors, fer El Pas i ja ens trobem la Illa de S'Espalmador (illa privada). La primera platja (la més concorreguda) és de la S'Alga. Completament verge i nudista. Només hi ha la casa dels propietaris de la illa, la platja i un raconet fangós de propietats curatives. Està bastant ple de vaixells. Continuar direcció nord i aturar-se a la Platja de Sa Torreta, molt més solitària. L'aigua sempre està calmada doncs està protegida per la Illa de Sa Torreta. L'aigua és impressionant.

Per menjar, es pot arribar amb la barca, sense problemes, al restaurant "Juan y Andrea" (et venen a buscar a la barca) i al "Molí de Sal" (disposa d'un petit embarcador).

A la Illa de S'Espalmador no hi ha cap tipus de servei.

Duració:

Un dia sencer.


Nens

Sense problemes, de fet, els hi encanta.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comments