• Menu
  • Menu

Escapada Desert i Pistes Rally Paris Dakar


Escapada Desert i Pistes Rally Paris Dakar

Accès

Només amb 4x4.

Es recomana anar amb guies locals, el desert és molt gran...


Desert
Arfoud (Marroc)

Sortim de l'hotel "Xaluca Kasbah Arfoud" (a Arfoud).

Recomano contractar l'excursió al mateix hotel, doncs disposen de cotxes 4x4 amb conductors locals (Ali i Ibra) que coneixen la zona.

És una excursió de desert total, tant de sorra, com de terra, però desert pla.

Sorprèn molt que, tot i veient extensions immenses davant dels teus ulls sense cap tipus de vida, en el mateix moment en que atures el cotxe, ja es veu una pols que es comença a desplaçar en direcció al cotxe. En menys de 5 minuts estàs envoltat d'una desena de nens que apareixen del no res.

Es fa un trosset de les pistes del Rally Paris Dakar. La velocitat punta està al voltant de 80-90 Km/h. Quan et dona la sensació que vas a una velocitat límit, els guies t'informen que els pilots professionals arriben als 180Km/h.

El paisatge és preciós. Durant l'excursió es visiten poblats nòmades del desert i inclús alguna família et convida a fer un té a la seva haima. L'hospitalitat, tenint en compte la pobresa a la que estan sotmesos, és exagerada.

Es fa una aturada a una Cantera de Fòssils Marins, que daten de 360 milions d'anys enrera. Quan aixeques el cap dels fòssils, de sobte, te n'adones que un grupet de nens petits han fet una "paradeta" de collarets de fòssils ordenats impecablement en fila. És obligat comprar-ne més d'un... 

Duració:

Un matí és suficient.


Nens

Sense problemes, de fet, els hi encanta!


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies