• Menu
  • Menu

Escapada Mumbai


Escapada Mumbai

Accès

Sense problemes.Mumbai (India)

Ciutat fascinant. No et deixa indiferent.

El primer dia desitges fugir lluny, doncs la situació precaria en la que viuen milers de families, et fa sentir molt malament. No ajuda gens veure tots els barris marginals que hi ha al camí de l'aeroport cap al centre de la ciutat. Veure nens petits dormint sobre una moto o un cotxe, et trenca el cor.

Però, a mesura que van passant els dies, per desgracia, et vas acostumant i li acabes trobant encant a la ciutat. Hi ha contrastos enormes a pocs metres de distància... un hotel de luxe al costat d'una casa sense sostre, per exemple.

Es recomana visitar la Universitat, el museu de Ghandi, la Porta de la India i qualsevol temple budista per observar les ofrenes.

Però el que més em va impactar a mi és el safareig públic. És el lloc on va la majoria de la gent a rentar la roba o a dutxar-se perquè no tenen aigua corrent.

Un altre moment que vaig disfrutar molt va ser caminar pel barri de Colaba, barrejant-me amb la gent local i descobrint les botigues més autèntiques.

De bon matí, recomano anar al port pesquer i, si no sou molt aprensius, visitar també el mercat (a on podeu trobar absolutament de tot, des de menjar cru penjat de qualsevol lloc, fins a rates passant per entre les cames, gent dormint pel terra, botigues on venen verdura i sabates... de tot...

Ciutat diferent.

Duració:

Es pot fer tot lo llarg que un vulgui.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *