• Menu
  • Menu

Hotel "Cortijo El Sotillo"


Hotel "Cortijo El Sotillo"

Ctra. Entrada de San José s/n Cabo de Gata
Almería (Espanya)
Telf: +34 950611 00
E-mail: clientes@playasycortijos.com
Web: https://www.cortijoelsotillo.es/cortijoelsotillo/inicio

Té una història de 250 anys. Antigament, era el centre d'activitat agrícola i ramadera de la zona i ara està restaurat i convertit en un hotel i restaurant.

Les habitacions son cortijos petitets dins del recinte. Cada un d'ells disposa telèfon, televisió, wi-fi, assecador de cabell i una terrasseta amb vistes a un entorn fantàstic. Estan molt ben acondicionats.

Tot i que té piscina i pista de tenis, l'activitat principal, però, son els cavalls. En el mateix cortijo es donen classes d'equitació, es poden concertar excursions a cavall i passeigs en carro tirats per cavalls.

El restaurant té una cuina amb matèria prima molt bona, sobretot la carn. És exquisida. Potser el més fluix és l'esmorzar. Es recomana, si es visita durant l'estiu, aprofitar la terrassa, doncs és molt agradable i té unes vistes sensacionals.

Com a curiositat, dir que en aquest mateix cortijo s'han rodat moltes pel.lícules : Lawrence de Arabia, Duelo en Rio Bravo, Indiana Jones y la última cruzada, 800 balas, varies capítols de Curro Jimenez, etc.

Categoria: 4
Valoració: 8,5
Bon servei (2), bones instal·lacions (2), bon menjar (2), molt bona vista (2,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies