• Menu
  • Menu

Restaurant “Xaluca” de l’Oassis de Tisserdimine


Restaurant “Xaluca” de l’Oassis de Tisserdimine

Oassis de Tisserdimine
Arfoud (Marroc)
Telf: +34 212535578450
E-mail: xaluca@xaluca.com
Web: https://www.xaluca.com

Després d'estar durant dues o tres hores de recorregut pel desert i per les pistes del Rally Paris Dakar amb uns paisatges fantàstics, però sense veure res més que sorra i pedres, s'arriba al sorprenent i meravellós Oassis de Tisserdimine.

Un conjunt de palmeres perfectament agrupades destaquen al mig del desert. Quatre construccions de tova (adobe), d'una precarietat visible, envolten l'Oassis. Durant uns minuts no surten les paraules. Només intentes retenir la bellesa del paisatge que tens davant.

L'Hotel "Xaluca Kasbah Arfoud" té un restaurant al mig de l'Oassis. Sensacional. Únic.

El restaurant és un conjunt de taules perfectament muntades a sota de les palmeres. De debó que és un raconet genial.

Com a curiositat, dir que en aquest Oassis és on es va rodar els exteriors de la pel.lícula "Sáhara".

Tipus: cuina típica de Marroc i brasa. El menjar és a base d'amanides típiques de la zona i carn a la brasa. Tot està boníssim, doncs ho cuinen al moment. Els detalls estan molt cuidats. Com exemple, destacar que el cafè és Nespresso, cosa que evidentment agraeixes si ets conscient d'on estàs. Cal fer reserva.

Valoració: 9
Molt bon servei (2,5), bones instal.lacions (2), bon menjar (2), molt bona vista (2,5).
Vistes
Preu: Baix. Fins a 25€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *