• Menu
  • Menu

Hotel “Banyan Tree”


Hotel “Banyan Tree”

AA. Ethere Madivaru North Ari Atoll
Vabbinfaru (Maldives)
Telf: +960 6660760
E-mail: reservations-madivaru@banyantree.com
Web: https://www.banyantree.com/en/em-maldives-vabbinfaru

L'hotel i les seves platges ocupen tota la illa. De fet, no hi ha res més.

La única manera d'accedir-hi és per mar. És per això que la gent del mateix hotel et venen a recollir a l'aeroport de Male (capital de Maldives). El trajecte és de mitja hora aproximadament.

Quan arribes, la sensació de pau i tranquilitat és immensa. No et cal ni posar un peu a terra per adonar-te que estas front uns quants dies de "no fer res", de deixar-te cuidar i mimar en un entorn únic.

Les instal.lacions son fantàstiques. Excepte a les cabanyes, el terra de tota la resta (inclòs el bar i el restaurant) és de sorra. Està pensat perquè vagis sense sabates durant tot el dia.

Les cabanyes són per dues persones i estan condicionades amb tot tipus de detalls. Els banys son a l'aire lliure amb jakuzzi exterior en cada un d'ells. Cada una de les cabanyes té un accés directe a la platja.

Hi ha molt poca activitat a fer. Com a excursions hi ha la possibilitat d'anar a alta mar a veure els dofins, o anar a sopar a un hotel d'alguna altre illa. Es recomana llogar ulleres per poder gaudir de tota la flora i fauna marina. És important destacar que la volta a la illa pel perímetres dura uns vint minuts.

Hi ha dues coses que realment impressionen. Una, la posta de sol. L'amenitzen amb gent local tocant els jembes. Brutal. L'altre, cada dia sobre les 18h apareixen grups de "mantes" que arriben fins a la sorra i, al vespre, apareixen taurons petits (d'uns 2 ó 3 metres) que donen voltes pels molls. Impressiona bastant pensar que, de dia et banyes a les mateixes aigües per on de nit passegen els taurons.

Categoria: 5
Valoració: 10
Molt bon servei (2,5), molt bones instal·lacions (2,5), molt bon menjar (2,5), molt bona vista (2,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment