• Menu
  • Menu

Escapada Sa Calobra


Escapada Sa Calobra

Accès

L’accés es fa per carretera amb moltes corbes, alhora que espectacular. Té unes vistes fantàstiques que fan que l’excursió ja valgui la pena.

A la carretera de Fornalutx a Es Corca, just a on hi ha un viaducte del segle XIX, hi ha el trencall cal a Sa Calobra.

Destacar que la carretera data de 1932 i es va realitzar manualment, sense màquines. Com a curiositats, hi ha el famós “nus de la corbata” que és una corba de 360º i també dir que és molt conegut el pas entre dues roques puntiagudes per on quasi no passen els autocars grans.


Sa Calobra
Mallorca (Espanya)

Cala realment espectacular d'una bellesa única.

Sortint del pàrquing, a mà dreta surt un caminet de 300 metres que bordeja la costa i que acaba a la fantàstica desembocadura del Torrent de Pareis.

La platja està ubicada al mig de dues roques d'uns 200 metres d'alçada. L'aigua és blau turquesa. Per mi, l'únic inconvenient és que no hi ha sorra, la platja és de pedres.

Tenir en compte que l'alçada de les roques fa que el sol desapareixi ben aviat de la platja. És a dir, és una platja per anar-hi al matí.

Tot i això, és una visita obligada per aquells que visiteu Mallorca.

Des del port de Sa Calobra surten vaixells que fan excursions marítimes a altres cales. Sa Calobra, juntament amb Cala Tuent, són les dues úniques cales accessibles amb cotxe de la Serra de Tramuntana.

Hi ha un hotel i diferents restaurants.

Duració:

Es pot fer tot lo llarg que un vulgui.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment