• Menu
  • Menu

Escapada Desert de Tabernas


Escapada Desert de Tabernas

Accès

L'accés es fa per carretera sense problemes.


Cabo de Gata
Almería (Espanya)

És un dels paratges naturals més sorprenents que he conegut, sobretot, per la seva ubicació. No t'esperes trobar un desert així a Almeria.

És una antiga conca marina amb un valor geològic incalculable. Fa molts anys estava a 500 metres per sota del nivell del mar i això es pot apreciar a les parets de les roques perfectament descobertes a dia d'avui.

Malcamino's ofereix diferents rutes pel desert, tant amb 4x4 com de trekking. Pels que no sou amants de caminar llargues hores, les rutes temàtiques amb 4x4 estan força bé. La de 1:30h de durada és perfecte perquè t'ajuda a fer una idea del que és el Desert de Tabernas sense que es faci llarg.

Com a curiositat dir que aquí es va rodar alguna pel.lícula de Indiana Jones, Lawrence d'Arabia i La Muerte Tenia Un Precio.

Duració:

Hi ha excursions de mig dia i de dia sencer.


Nens

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies