• Menu
  • Menu

Escapada Nerja


Escapada Nerja

Accès

S’arriba amb cotxe, sense problemes, pràcticament fins al centre.Málaga (Espanya)

Tot i que és un poble bastant turístic, val la pena apropar-s'hi tant per la bellesa de la seva platja, com per la del poble en sí.

El primer que s'ha de visitar és "El Balcón de Europa", un mirador que hi ha a la plaça més concorreguda amb unes vistes fantàstiques de tota la costa. Una vegada aquí, mirant a mar, a mà esquerra hi ha una platgeta molt petiteta autèntica, molt maca. Diverses roques gegants, que han caigut amb el pas del temps, li donen una gràcia especial. Hi ha un restaurant a sobre mateix de la platja.

Aconsello també donar una volta per l'interior del poble. És el típic poble d'Andalusia, carrers estrets amb les cases blanques plenes de flors. Està ple de restaurants petits un al costat de l'altre.

Com a curiositat dir que a Nerja és on es va filmar "Verano Azul".

Duració:

Es pot fer tot lo llarg que un vulgui.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *