• Menu
  • Menu

Cafeteria - Bar "Meliton"


Cafeteria - Bar "Meliton"

Passatge Marítim, 30 Cadaqués
Girona (Espanya)
Telf: +34 972258201

Cafeteria - Bar autèntic al mateix passeig de Cadaqués.

Era el punt de trobada del món bohemi a mitjans del segle passat. Entrar a l'interior és tota una experiència. Moltes de les obres que hi ha penjades a les parets son regals dels artistes al propietari del bar.

Pel Meliton hi han passat artistes de la talla de Marcel Duchamp, Man Ray, Richard Hamilton o Dalí. De fet, és conegut que Duchamp va fer la seva primera visita a Cadaqués l'any 1933 convidat per Dalí. A partir d'aquí es va convertir en un assidu a aquest poble encantador. Passava les tardes a una tauleta jugant a escacs i al mateix bar hi ha una placa commemorativa al famós artista francès.

La terrassa gaudeix d'unes vistes immillorables a la cala. Fer-hi un vermut, no té preu.

Els entrepans estan boníssims.

Valoració: 8
Molt bon servei (2,5), instal·lacions correctes (1,5), molt bona vista (2,5), ambient correctes (1,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies