• Menu
  • Menu

Cafeteria – Bar “Meliton”


Cafeteria – Bar “Meliton”

Passatge Marítim, 30 Cadaqués
Girona (Espanya)
Telf: +34 972258201

Cafeteria - Bar autèntic al mateix passeig de Cadaqués.

Era el punt de trobada del món bohemi a mitjans del segle passat. Entrar a l'interior és tota una experiència. Moltes de les obres que hi ha penjades a les parets son regals dels artistes al propietari del bar.

Pel Meliton hi han passat artistes de la talla de Marcel Duchamp, Man Ray, Richard Hamilton o Dalí. De fet, és conegut que Duchamp va fer la seva primera visita a Cadaqués l'any 1933 convidat per Dalí. A partir d'aquí es va convertir en un assidu a aquest poble encantador. Passava les tardes a una tauleta jugant a escacs i al mateix bar hi ha una placa commemorativa al famós artista francès.

La terrassa gaudeix d'unes vistes immillorables a la cala. Fer-hi un vermut, no té preu.

Els entrepans estan boníssims.

Valoració: 8
Molt bon servei (2,5), instal·lacions correctes (1,5), molt bona vista (2,5), ambient correctes (1,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment