• Menu
  • Menu

Escapada Medina-Sidonia


Escapada Medina-Sidonia

Accès

S'accedeix amb cotxe sense cap problema.


Medina-Sidonia
Cádiz (Espanya)

Ubicada a la muntanya "Cerro del Castillo", una de les zones més elevades de Cádiz. Això permet que Medina-Sidonia sigui vista des de moltes ubicacions i també permet gaudir d'unes vistes fantàstiques des de la part més elevada de la ciutat.

Té un gran interès cultural.

De fet, forma part de diferents rutes turístiques : Ruta del Caballo, Ruta de los Almorávides y Almohades, Ruta Romana, Ruta de los Castillos, Ruta del Gótico-Mudéjar, Ruta del Vino, Ruta de Gastronomía i Ruta del Toro.

Es recomana donar una volta pels estrets carrers blancs per acabar a la plaça principal, lloc on s'aglutina la major part dels bars, restaurants i comerços de la ciutat.

No marxar de la ciutat sense veure el Castell i l'Esglèsia Santa Maria la Coronada, des d'on gaudireu d'unes vistes fantàstiques de gran part de la província.

Duració:

La visita es pot fer en mitja jornada.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies