• Menu
  • Menu

Restaurant "Can Majó"


Restaurant "Can Majó"

Almirall Aixada, 23 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: +34 932215455
E-mail: info@canmajo.es
Web: https://www.canmajo.es

Restaurant que data de 1968 al cor de la Barceloneta. L'Enric, el propietari, compra personalment els ingredients frescos que entren a la cuina i, juntament amb la seva dona i els seus fills, gestiona actualment el restaurant.

Tenen una terrassa fantàstica amb vistes a la platja.

Horaris:

  • Dinars de 13h a 16h
  • Sopars de 20h a 23:30h

Tancat diumenge nit i tot el dilluns.

Tipus: cuina a base de peix fresc. Tot i que la seva especialitat son els arrossos i les calderetes, es recomana menjar a base de pica-pica compartint diferents plats. Els popets saltats son un autèntic pecat. També està boníssim l'amanida de favetes amb pernil de gla, els xipirons, les navalles i les cloïsses marinera. Tot molt fresc i de primera qualitat.

Valoració: 8,5
Molt bon servei (2,5), instal.lacions correctes (1,5), molt bon menjar (2,5), bona vista (2).
Vistes
Preu: Alt. des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

3 comments

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies