• Menu
  • Menu

Bar "Laredo"


Bar "Laredo"

Sierpes, 90 Sevilla
Sevilla (Espanya)
Telf: +34 954293232

Bar mític del centre de Sevilla.

La decoració és autèntica, tota de fusta i amb un caire antic.

Al fer cantonada i tenir unes finestres enormes, permet tenir unes vistes magnífiques de la famosa Calle Sierpes i de la Plaza de San Francisco. El primer, és imprescindible caminar-hi un dia laborable per viure el bullici de gent amunt i avall. Durant la Setmana Santa, aquest carrer és el primer tram de la Carrera Oficial. A l'encreuament amb el Carrer Jovellanos, hi ha la Capillita de San José. La plaça és un lloc emblemàtic per celebracions diverses de la ciutat.

A fora hi ha una terrassa molt agradable.

He llegit que el Bar Laredo ha patit una gran reforma que l'ha deixat fantàstic i que els para-sols tenen un sistema de vapor per refrescar a l'estiu que és espectacular.

Al bar s'hi pot prendre qualsevol cosa o inclús menjar a base de tapes.

El servei és súper amable.

Valoració: 7,5
Molt bon servei (2,5), instal·lacions correctes (1,5), vista correcte (1,5), bon ambient (2).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies