• Menu
  • Menu

Restaurant “Tintoreria Dontell” – Tancat


Restaurant “Tintoreria Dontell” – Tancat

Carrer Aribau, 55 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: +34 934520720
Web: https://www.urbansecrets.net/tintoreria

TANCAT

Restaurant on el factor sorpresa és excepcional. Pertany al grup de "Urban Secrets", és a dir secrets urbans o restaurants "clandestins".

És una tintoreria autèntica, amb roba penjant i el mostrador com qualsevol altre. Una vegada dins, quan t'identifiques, et donen un codi secret. Només posar el codi a un quadradet petit de la paret, s'obre una porta de darrera d'una cortina i l'espectacle aleshores és sensacional.

Un passadís de color rosa obre el camí cap al restaurant. La decoració juga molt amb les llums i una gran paret de vidre et permet veure tota la cuina. De seguida ets atés el fantàstic i súper amable Rodrigo (el cap de sala) qui et fa sentir com a casa.

La part de l'entrada és un bar per poder prendre alguna beguda després de sopar.

Establiment ideal per fer una sorpresa un dia especial.

Tipus: fusió de cuina tradicional amb avantguarda. La carta et permet menjar racions complertes o mitges, tot depèn de la gana que tingueu. Recomano el carpaccio de ceps amb vinagreta de pinyons, el saltat de bolets del petras amb alls tendres i botifarra, el "rodaballo" amb canelons de ceps i alcaxofes i el rap de costa. Tot està força bó. Per postres, la sopa de mandarina amb magrana, moniato i menta. Sensacional.

Valoració:  7,5
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), bon menjar (2), cap vista (0).
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment