• Menu
  • Menu

Restaurant "Tintoreria Dontell" - Tancat


Restaurant "Tintoreria Dontell" - Tancat

Carrer Aribau, 55 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: +34 934520720
Web: https://www.urbansecrets.net/tintoreria

TANCAT

Restaurant on el factor sorpresa és excepcional. Pertany al grup de "Urban Secrets", és a dir secrets urbans o restaurants "clandestins".

És una tintoreria autèntica, amb roba penjant i el mostrador com qualsevol altre. Una vegada dins, quan t'identifiques, et donen un codi secret. Només posar el codi a un quadradet petit de la paret, s'obre una porta de darrera d'una cortina i l'espectacle aleshores és sensacional.

Un passadís de color rosa obre el camí cap al restaurant. La decoració juga molt amb les llums i una gran paret de vidre et permet veure tota la cuina. De seguida ets atés el fantàstic i súper amable Rodrigo (el cap de sala) qui et fa sentir com a casa.

La part de l'entrada és un bar per poder prendre alguna beguda després de sopar.

Establiment ideal per fer una sorpresa un dia especial.

Tipus: fusió de cuina tradicional amb avantguarda. La carta et permet menjar racions complertes o mitges, tot depèn de la gana que tingueu. Recomano el carpaccio de ceps amb vinagreta de pinyons, el saltat de bolets del petras amb alls tendres i botifarra, el "rodaballo" amb canelons de ceps i alcaxofes i el rap de costa. Tot està força bó. Per postres, la sopa de mandarina amb magrana, moniato i menta. Sensacional.

Valoració:  7,5
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), bon menjar (2), cap vista (0).
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

1 comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies