• Menu
  • Menu

Escapada Piazza San Marco i voltants


Escapada Piazza San Marco i voltants

Accès

S’accedeix per vaporetto fins la parada de San Marco.



Venècia (Itàlia)

Agafar el Vaporetto i baixar a la parada "San Marco". A partit d'aquí, tot el que veureu us encantarà.

Abans d'endinsar-vos cap a la plaça i cap els petits carrers estrets, val la pena perdre uns minuts per contemplar les vistes, a través de les góndoles perfectement alineades una al costat de l'altre, del Canale della Giudecca amb la Isola di San Giorgio Maggiore. Fantàstic.

Vist això ja podeu començar el recorregut pel que és el centre històric: el preciós Palazzo Ducale, el Pont de los Suspiros (per on eren conduits a presó els detinguts), la imponent Basilica di San Marco, les fantàstiques vistes de tot Venècia des de la Campanile, la pròpia Piazza San Marco, la Torre de l'Orologio, etc.

No oblideu, però que la gràcia de Venècia és caminar i caminar, creuant canals on no falten les góndoles, plens de botigues amb molt encant i minúsculs restaurants fantàstics.

Feu un cafè al famós "Cafe Florian" que dona servei des de 1720 (amb música en directe a la terrassa de la plaça), on cal dir que els preus son força elevats.

Aprofitar qualsevol descans per pendre el famós "Spritz", el cóctail estrella de Venècia, un beguda de color taronja formada per vi blanc, aigua amb gas i Campari o Aperol o Cynar. Boníssim.

Duració:

Es pot fer tot lo llarg que un vulgui. Depen del temps que es tingui.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *