• Menu
  • Menu

Comerç "Casa Agneta"


Comerç "Casa Agneta"

Tavertet
Barcelona (Espanya)

Botiga que el que més sorprèn és un afegit al cartell que hi diu "tot maco".

És molt petita, però hi venen de tot: incens, collarets, polseres, objectes de decoració, etc.

Ara bé... jo em quedo amb la coca i el pa. Al mostrador hi ha una safata amb trossets de coca per degustar. Quan la proves, estàs perdut... inevitablement, en compres una de sencera. Ambdós productes estan fets a mà i amb forn de llenya amb una recepte que es remunta a molts anys enrere. Val realment la pena comprar-ne. Estan boníssims.

Destacar, també, l'amabilitat de la gent que la porta... et fan sentir com si fossis del poble, cosa que s'agraeix.

Visita amb compra obligada per tots aquells que us deixeu caure per Tavertet.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies