• Menu
  • Menu

Restaurant "Osteria alla Bifora"


Restaurant "Osteria alla Bifora"

Campo Santa Margherita, Dorsoduro 2930 Venècia
Venècia (Itàlia)
Telf: 041 5236119

Es troba al Campo Santa Margherita, al cor del districte de Dorsoduro.

Antigament era un hostal. La renovació del mateix ha desenterrat una finestra de doble llanceta d'estil gòtic que, posteriorment, li va donar el nom. Hi ha unes columnes amb capitells (integrats a la paret) i peces de fusta que daten del 400 que li donen un encant especial.

La llum és molt suau, m'atreveixo a dir que el local és més aviat fosc.

Restaurant que sempre està ple amb un ambient fantàstic.

És un mite a la ciutat. Tot un clàssic a Venècia.

Tipus: no tenen cuina pròpiament, això vol dir que els millors plats són freds i poc el.laborats. Les amanides, els carpaccios i les sardines son del tot recomanables. Tenen una extensa carta de vins de Veneto.

Valoració: 6
Bon servei (2), bones instal.lacions (2), bon menjar (2), cap vista (0).
Preu: Baix. Fins a 25€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

1 comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies