• Menu
  • Menu

Comerç "El Rebost de l'Isabel"


Comerç "El Rebost de l'Isabel"

Tavertet
Barcelona (Espanya)

Botiga ubicada a l'entrada del poble.

El negoci és doble. A una banda, hi ha la botiga pròpiament i a l'altre, una cafeteria. A la primera, hi venen menjar de tot tipus, però recomano comparar-hi fuet, llonganissa i, sobretot, botifarra catalana. M'atreveixo a dir que és la millor botifarra catalana que he provat mai.

És la típica botiga de poble on la matèria prima és boníssima.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies