• Menu
  • Menu

Centre Wellness “Arimon” – Tancat


Centre Wellness “Arimon” – Tancat

Arimon, 24 Sabadell
Barcelona (Espanya)
Telf: +34 672472255
E-mail: info@arimonwellness.com
Web: https://www.arimonwellness.com

TANCAT

M'atreveixo a dir que és un Centre Wellness únic.

Primerament, per les instal.lacions. Està ubicat a un casal que data de 1858 i que, posteriorment, va viure una reforma completa a l'estil modernista al 1911. Fa uns tres anys (cap el 2009) es va finalitzar una última reforma a on s'han conservat molts elements de la època, com ara el vitrall de la cúpula, l'escala modernista, les columnes i les finestres que donen a l'exterior. A l'actualitat està catalogada com Monument Històric.

En segon lloc, el que els fa únics és el tracte personalitzat que donen al visitant. El servei que ofereixen és fantàstic. Tenen servei d'entrenament personal (tant a les pròpies instal.lacions com a domicili o a empreses, en cas que el client així ho vulgui), tractaments d'estètica i millora d'imatge (facials, corporals, depilacions, maquillatge, mans, bronzejats, etc.), teràpies orientades a la millora de la salut (fisioteràpia, naturopatia, dietista, feng shui, etc) i sessions de coaching.

El personal és altament qualificat i el tracte és fantàstic.

Vaig tenir la oportunitat de provar el Massatge Candelight d'una hora de duració, cos sencer amb espelma de cacao, vainilla o lavanda a escollir. Un gust.

Un dels valors afegits i tracte diferencial respecte altres establiments és que ofereixen serveis. És a dir, no cal fer-se soci. Contractes el servei desitjat en el moment que vols, sense compromisos mensuals.

És un raconet autèntic.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment