• Menu
  • Menu

Escapada Ansovell


Escapada Ansovell

Accès

A la carretera que uneix Bellver de Cerdanya amb La Seu d’Urgell hi trobareu el trencall amb la indicació.

S’ha de creuar Arsèguel.

La carretera és de corbes, però està en bon estat.


Ansovell
Lleida (Espanya)

Ansovell és un poble del municipi de Cava de l'Alt Urgell situat a la vessant nord de la Serra del Cadí, alhora que és una via d'accés al Parc Natural del Cadí-Moixeró.

La seva bellesa és tal que només cal passejar tranquil·lament pels estrets carrers. Les parets son de pedra, les finestres i les portes de fusta i els sostres de teula vella. El disseny del poble és perfecte. Té l'estètica del típic poble de muntanya que tots tenim al cap. Sembla tret d'un compte. Un dels seus trets més característics son les vistes de la Serra del Cadí; l'altre son les balconades de fusta. Sembla que aquestes últimes estiguin dissenyades per permetre als seus propietaris gaudir de les vistes.

Al poble no hi ha ni una botiga, ni un restaurant, ni una cafeteria. Res. Només una casa de turisme rural i una església romànica. De nou i tal i com ja he denunciat en altres publicacions, l'església estava tancada i no la vaig poder veure per dins. Quina mania que tenen! És l'església de Sant Martí, data del s.XII i és molt petitona.

La tranquil·litat del poble és exagerada. Diuen que té 25 habitants. Jo no en vaig veure ni un i només vaig veure una casa amb vida dins. La resta estaven completament tancades.

Hi ha molts itineraris de senderisme pel parc natural que surten del mateix poble i que estan perfectament indicats.



Booking.com

Duració:

El poble es pot visitar en un matí.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *