• Menu
  • Menu

Hotel “Sofitel Legend Metropole”


Hotel “Sofitel Legend Metropole”

15 Ngo Quyen Street Hoan Kiem District
Hanoi (Vietnam)
Telf: (+84) 24 3826 6919
E-mail: H1555@SOFITEL.COM
Web: https://all.accor.com/hotel/1555/index.es.shtml

L'hotel és emblemàtic.

És un hotel de luxe d'estil colonial i neoclàssic. Està impecablement restaurat amb un gust exquisit. És elegant i refinat. Cuiden i mimen tots els detalls perquè estiguin tots els racons impecables; i ho aconsegueixen.

Val la pena perdre uns minuts per contemplar la façana. L'edifici és blanc i uniforme. Totes les finestres son iguals. No hi ha ni un balcó, ni una terrassa. La planta baixa està farcida de botigues de luxe; la majoria son joieries.

Ocupa una illa sencera i han aprofitat el centre de la mateixa per fer-hi un oasi de tranquil·litat del que costa sortir. El jardí te diferents àrees. Hi ha zones verdes amb bancs per poder gaudir de moments de lectura o de descans. Però és veritat que gran part de la vida es fa al voltant de la piscina i la glorieta.

Té 364 habitacions i suits (no és petit) del mateix estil colonial. Son amples i molt còmodes. Totes son xulíssimes; però si n'he de recomanar algunes, sense dubte, em posiciono clarament a favor de les de la part antiga. Aquesta zona ha respectat la originalitat de la històrica ala "Metropole"; mentre que l'ala "Opera" té l'elegància neoclàssica. Totes les habitacions estan equipades amb internet i LCD.

A la planta baixa hi ha diversos restaurants que ofereixen cuina internacional i local. Tenen bastant prestigi a la ciutat. "Le Beaulieu" de cuina francesa i amb un brunch d'infart, a "Spice Garden" ofereixen cuina vietnamita tant al menjador cobert com a l'aire lliure i  l'"Angelina" amb cuina italiana i DJs cada nit. Físicament, aquest últim és el més modern i el més espectacular!

Els esmorzars es poden degustar a diferents àrees. Jo recomano esmorzar a la glorieta de la piscina. Hi vaig estar molt a gust.

També disposa d'un luxós spa "Le Spa du Metropole" i gimnàs.

L'hotel és fantàstic, però hi destaco la seva ubicació. Està al cor de Hanoi, molt a prop de Hoan Kien Lake, de la Opera i del barri antic.

Aconsello reservar habitació, doncs sempre hi ha grups d'empreses que l'omplen.

Categoria: 5
Valoració:  9
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), molt bon menjar (2,5), vista correcte (1,5).

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *