• Menu
  • Menu

Hotel "Sofitel Legend Metropole"


Hotel "Sofitel Legend Metropole"

15 Ngo Quyen Street Hoan Kiem District
Hanoi (Vietnam)
Telf: (+84) 24 3826 6919
E-mail: H1555@SOFITEL.COM
Web: https://all.accor.com/hotel/1555/index.es.shtml

L'hotel és emblemàtic.

És un hotel de luxe d'estil colonial i neoclàssic. Està impecablement restaurat amb un gust exquisit. És elegant i refinat. Cuiden i mimen tots els detalls perquè estiguin tots els racons impecables; i ho aconsegueixen.

Val la pena perdre uns minuts per contemplar la façana. L'edifici és blanc i uniforme. Totes les finestres son iguals. No hi ha ni un balcó, ni una terrassa. La planta baixa està farcida de botigues de luxe; la majoria son joieries.

Ocupa una illa sencera i han aprofitat el centre de la mateixa per fer-hi un oasi de tranquil·litat del que costa sortir. El jardí te diferents àrees. Hi ha zones verdes amb bancs per poder gaudir de moments de lectura o de descans. Però és veritat que gran part de la vida es fa al voltant de la piscina i la glorieta.

Té 364 habitacions i suits (no és petit) del mateix estil colonial. Son amples i molt còmodes. Totes son xulíssimes; però si n'he de recomanar algunes, sense dubte, em posiciono clarament a favor de les de la part antiga. Aquesta zona ha respectat la originalitat de la històrica ala "Metropole"; mentre que l'ala "Opera" té l'elegància neoclàssica. Totes les habitacions estan equipades amb internet i LCD.

A la planta baixa hi ha diversos restaurants que ofereixen cuina internacional i local. Tenen bastant prestigi a la ciutat. "Le Beaulieu" de cuina francesa i amb un brunch d'infart, a "Spice Garden" ofereixen cuina vietnamita tant al menjador cobert com a l'aire lliure i  l'"Angelina" amb cuina italiana i DJs cada nit. Físicament, aquest últim és el més modern i el més espectacular!

Els esmorzars es poden degustar a diferents àrees. Jo recomano esmorzar a la glorieta de la piscina. Hi vaig estar molt a gust.

També disposa d'un luxós spa "Le Spa du Metropole" i gimnàs.

L'hotel és fantàstic, però hi destaco la seva ubicació. Està al cor de Hanoi, molt a prop de Hoan Kien Lake, de la Opera i del barri antic.

Aconsello reservar habitació, doncs sempre hi ha grups d'empreses que l'omplen.

Categoria: 5
Valoració:  9
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), molt bon menjar (2,5), vista correcte (1,5).

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies