• Menu
  • Menu

Restaurant “Café Murada”


Restaurant “Café Murada”

Accès

S’accedeix a peu pel Passeig Dalt Murada, que comença a la Catedral de Palma.


Passeig Dalt Murada, 2 Palma
Mallorca (Espanya)
Telf: (+34) 871 513 313
E-mail: info@cafemurada.com
Web: http://www.cafemurada.com/

Em vaig endur una sorpresa fantàstica a Palma. Havia sentit parlar de la part històrica i de la seva Catedral, però caminar-la i viure-la en primera persona és una altre cosa. Es respira història a cada cantonada. El més xulo és que el turisme s'ubica en altres emplaçaments. La part antiga de la ciutat no és massa freqüentada i, menys, de nit. Cosa que jo, personalment, agraeixo.

I caminant tranquil·lament pels seus carrerons em van portar a aquest raconet. El "Café Murada" és un restaurant italià que està ubicat a un palauet de la muralla de Palma. La reforma la va portar a terme l'arquitecte mallorquí Gabriel Alomar.

Una de les coses que més m'agrada és la seva ubicació. Està al Passeig Dalt Murada que és un passeig de vianants que val la pena caminar. Comença a la magnífica Catedral de Palma i acaba en una espècie de mirador que regala unes vistes fantàstiques a la badia de Palma.

El local és petit i té molt encant. Han aprofitat l'arcada de pedra, recolzada sobre columnes, per marcar el doble nivell. De debò que el lloc és moníssim i té un ambient acollidor xulíssim.

A fora, al mateix passeig, han col·locat tauletes petites amb espelmes. N'hi ha molt poques; vol dir que si voleu sopar a fora a l'estiu millor reservar taula.

Tipus: cuina italiana. El xef cuina amb productes originals Ballarini d'Itàlia. Una de les seves especialitats és el Tzigoiner, que és una brotxeta de vedella amb bacon servida sobre una barqueta de patates. Jo no la vaig provar, però promet. Vaig menjar pasta fresca que estava deliciosa.

Molt bona relació qualitat-preu en un entorn impagable.

Valoració: 7,5
Servei correcte (1,5), bones instal.lacions (2), bon menjar (2), bona vista (2).
Preu: Baix. Fins a 25€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *