• Menu
  • Menu

Restaurant “Green Tangerine”


Restaurant “Green Tangerine”

48 Hang Be Street
Hanoi (Vietnam)
Telf: (+84) 243 825 1286
E-mail: contact@greentangerinehanoi.com
Web: https://greentangerinehanoi.com/en/

"Green Tangerine" és un restaurant ubicat a una antiga casa colonial al cor de la ciutat mil·lenària de Hanoi.

Els orígens de la casa es remunten al 1928; però va ser el 2003 quan va viure una restauració completa, exquisida i elegant. Recomano aprofitar el pati: és agradable i tranquil. Tenint en compte el caos que hi ha a fora, el que més em va sorprendre és la calma que s'hi respira. A l'interior hi ha un menjador petit però molt acollidor. A "Green Tangerine" em vaig sentir immersa en un altre món. És un espai seductor i, alhora, és una visita obligada per a qualsevol viatger que busca una experiència gastronòmica única.

El xef que hi ha al darrere de l'innovador menú, Stephane Yvin, és un enginyer biològic convertit en xef. Aconsegueix sorprendre contínuament tant els clients fidels com els nous.

El servei és molt atent i fantàstic.

Si teniu la oportunitat de visitar-lo, entreu a la seva web. Sovint estan organitzant esdeveniments i, si n'enganxeu algun, gaudireu de valent. La música i el vi son les seves preferències i les combinen a la perfecció amb la gastronomia.

Tipus: cuina creativa de fusió. És una barreja de l'exquisida cuina francesa amb la tradicional vietnamita. Permet tenir una experiència culinària fascinant. El producte és de primera qualitat i fresc. Tot està boníssim, però recomano:

  • Carpaccio de vieires - Per plorar de gust. En aquest plat és on vaig poder degustar la qualitat del producte que ofereixen.
  • Tempura de figues - Mai havia provat la tempura de figues. Creativitat màxima.
  • Carpaccio d'ànec - Un altre plat arriscat que em va sorprendre molt positivament.
  • Gambes a la planxa - Aquest va ser el plat clàssic que vaig demanar per compensar el risc dels altres. Va ser una de les recomanacions de la cambrera. Estaven boníssimes, però he de dir que em quedo amb les de Blanes.
  • Peix de riu de mercat amb base d'espinacs i risotto - Un altres dels plats recomanats. Deliciós.

Visita obligada.

Valoració: 7
Molt bon servei (2,5), bones instal.lacions (2), molt bon menjar (2,5), cap vista (0).
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *