• Menu
  • Menu

Hotel “Victoria Sapa Resort & Spa”


Hotel “Victoria Sapa Resort & Spa”

Accès

De Hanoi a Lao Cai s’accedeix amb tren i de Lao Cai fins a Sapa s’ha d’anar per carretera (100Km que es fan en unes 3 hores).

Els trens sempre fan el trajecte de nit (9 hores si no hi ha cap avaria). Tenen cabines de 2 lliteres amb banys compartits per tot el vagó. Els banys son bastant bàsics i no disposen de dutxes.

Hi ha dos companyies que ofereixen el servei: Fanxipan i Victoria Express. La primera és molt més econòmica i senzilla. La segona és més luxosa. Jo vaig fer l’anada amb Fanxipan i la tornada amb Victoria. El cost d’aquest últim per anar i tornar és de 150€.

Suposadament, hauria de recomanar fer el trajecte amb el Victoria; però no ho faré perquè penso que l’experiència del Fanxipan s’ha de viure. És un tren molt bàsic i brut, però és molt autèntic. Per això penso que és molt bona idea pujar amb una companyia i baixar amb l’altre.

 


Xuan Vien Street, Sapa District, Lao Cai Province
Sapa (Vietnam)
Telf: +84 (28) 6290 9720
E-mail: reservation@victoriahotels.asia
Web: https://www.victoriahotels.asia/en/hotels-resorts/sapa.html

Probablement, és el millor hotel de la zona de Sapa. De fet, el "Victoria Sapa Resort & Spa" té reputació a tot el país. Penso que està en una ubicació privilegiada: a pocs minuts (caminant) del centre, però en una zona molt més tranquil·la. La resta d'allotjaments son més senzills i estan ubicats al mig del poble.

És un gran refugi de muntanya. Les instal·lacions son enormes. Pel tipus de construcció, vaig tenir la sensació d'estar en un altre país i no pas a Vietnam. Disposen de diferents edificis per oferir els diferents serveis.

A l'edifici central hi ha la recepció, la botiga, el bar i el restaurant. Tot decorat amb fusta i pedra. Ambient rústic i de muntanya que fa sentir molt a gust. La recepció és elegant i sòbria. Un mostrador, teles tenyides a ma penjades a la paret i poca cosa més. La botiga és bestial. Un caos de robes de diferents colors estan repartides pel terra i per les parets mentre dues H'mongs negres van cosint amb paciència. Aquí vaig passar un dels moments més divertits de tot el viatge. Son simpàtiques. Vam encaixar de seguida. Van guanyar una venta i van perdre la segona! El bar "Ta Fin" és cosa apart. Si us allotgeu a l'hotel, ja veureu com hi passareu més estona del que haguéssiu volgut i la responsable n'és la llar de foc. Terra de fusta, paret de pedra i sofàs vermells... bestial! Al restaurant "Ta Van" hi vaig menjar el millor Pho que he menjat mai. És el plat nacional i els seus orígens es remunten just al nord del país. Brou, verdures, fideus i carn. Ho mengen al matí, al migdia o al vespre i faci fred o calor. Jo la vaig menjar per sopar i em va encantar.

Entre els exuberants jardins hi ha un parell d'edificis on hi ha totes les habitacions. Son amplies i còmodes. D'estil rústic i asiàtic alhora.  Els balcons de fusta regalen unes vistes fantàstiques als impecables jardins.

A un altre edifici que està una mica més apartat, hi ha la piscina climatitzada, el gimnàs i l'Spa. La piscina està oberta de 07h a 22h. Una de les coses que més em va agradar és que està envoltada de finestres, cosa que permet gaudir de vistes cap a la muntanya. I això relaxa molt. Com a contrapartida, les rajoles blanques i negres del fons em van semblar estressants. Vaig tenir feelings oposats. L'Spa just l'acabaven de renovar. És un espai molt tranquil i elegant.

El servei és sensacional. Son molt amables sense caure en estridències absurdes. Estan pendent de tot i aconsegueixen fer que l'estada sigui quasi perfecte.

Al mateix hotel faciliten informació, guies i tot el material necessari per fer alguna ruta de senderisme per la zona. Em va fer gràcia que em donessin botes d'aigua per fer la caminada; però, minuts més tard, vaig entendre el perquè. És una zona molt humida i el fang arriba fins el turmell. Personalment, he de dir que és una de les coses que més em van agradar del viatge. El contacte amb la natura i amb les ètnies em van deixar empremta.

Va ser un encert allotjar-me en aquest hotel.

Categoria: 4
Valoració: 9
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), molt bon menjar (2,5), vista correcte (1,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *