• Menu
  • Menu

Hotel “Four Seasons (The Nam Hai)”


Hotel “Four Seasons (The Nam Hai)”

Accès

La carretera d’accés està en bon estat i és molt tranquil·la.

Només hi circulen bicicletes i les furgonetes dels hotels de la zona.

L’hotel està a només 15 minuts (en cotxe) del centre de Hoian.


Block Ha My Dong B, Dien Duong Ward
Hoian (Vietnam)
Telf: +84 235 394 0000
Web: https://www.fourseasons.com/hoian/

M'atreveixo a dir que és el millor hotel en el que he estat mai.

La carretera que va vorejant la costa està plena d'hotels/ressorts. Totes les entrades als mateixos son meravelloses, però la d'aquest és diferent. De sobte, em vaig trobar una esplanada immensa de gespa impecablement cuidada. Les plantes, certament molt exuberants, estan ubicades als llindars donant el total protagonisme a l'amplitud de la gespa. Un mur de ciment gris, molt auster, amb el nom de l'hotel és la única cosa que destaca. Des de fora ja s'aprecia que és un hotel exquisit.

El camí es va obrint pas pel mig dels jardins. Poc a poc, t'endinsa cap a un món de tranquil·litat i d'exclusivitat.

La recepció està coberta però oberta, cosa que em va sorprendre. D'allà surten la majoria dels cotxets que transporten les maletes i desplacen a les persones per l'hotel. Amb aquest detall ja em vaig fer una idea de les dimensions del mateix.

És elegant, modern i d'estil vietnamita alhora. Les línies son rectes. Tot està molt cuidat. Us explicaré dos secrets, dues curiositats que vaig viure com a conseqüència del nivell de sofisticació: no vaig ser capaç d'encendre la llum de la caseta/habitació perquè no vaig trobar enlloc l'interruptor i em vaig haver de tirar de cap a la piscina perquè no vaig trobar cap escala o cap altre manera d'entrar-hi.

Tot i que tot l'hotel és fascinant (repeteixo, fascinant), per mi, el plat estrella (o la joia) son les tres piscines. Son enormes i estan col·locades una darrera de l'altre. Comencen pràcticament a la recepció i acaben a la platja. S'obren pas entre les palmeres, regalant unes tonalitats de verds i blaus que meravellen a qualsevol.

A una banda de la piscina, hi ha un restaurant i la botiga. Les vistes i la mimada cuina vietnamita de la terrassa ofereixen un espectacle bestial als privilegiats que l'hem pogut viure. El restaurant no és econòmic, però val la pena. A mi, em va compensar. Recomano que no entreu a la botiga. Tot és provocador i poques coses són assequibles. A l'altra banda de la piscina, hi ha el bar, on es pot sopar amb música en directe i on serveixen els esmorzars. El sopar també té el seu encant. La il·luminació fa molt especial el lloc.

Els allotjaments són cases blanques. Estan repartides pels jardins. Jo vaig tenir la sort d'estar a primera línia de mar. Em vaig allotjar a "1 Bedroom Beachfront Villa", que és una casa de 80 metres quadrats, amb terrassa privada, just a sobre de la platja. Ningú mai sabrà el feliç que vaig arribar a ser en aquells sofàs de la porxada amb vistes cap al Mar de la Xina. Les cases son elegants. El blanc contrasta amb la fusta fosca, donant-li força. L'interior és súper luxós. Està repartit en tres nivells que baixen cap a la terrassa amb diferents ambients cadascun d'ells. El primer, on hi ha el bany i l'spa amb un sofà de relaxació; el segon, on hi ha el llit (només King Size); i, el tercer, un altre sofà amb vistes cap a la terrassa i la platja. Hi ha finestres grans a totes les parets que permeten aprofitar les meravelloses vistes. Totes les habitacions estan preparades amb wi-fi, televisió, ipod docking, etc.

Els que us allotgeu a l'hotel, no deixeu escapar la oportunitat de fer-vos algun tractament corporal. Els donen a unes construccions molt modernes que hi ha a sobre d'un llac aconseguint un ambient de tranquil·litat màxim.

El servei i l'hotel són súper exclusius.

És un hotel perfecte per descansar un parell de dies després de visitar les trepidants i mai quietes ciutats de Vietnam.

Categoria: 5
Valoració: 10
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), molt bon menjar (2,5), molt bones vistes (2,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment