• Menu
  • Menu

Restaurant “Vulcano”


Restaurant “Vulcano”

Carrer de Mozart, 20 Sant Cugat del Vallès
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 5836020
Web: https://www.vulcanorestauracion.com

Està ubicat a una casa en una zona molt tranquil·la de Sant Cugat. Si podeu, aneu-hi de nit. La il·luminació del jardí juntament amb la imponent i moderna casa em va causar una impressió fantàstica només entrar.

A fóra hi ha una agradable terrassa que transmet una calma sensacional. Les taules estan impecablement distribuïdes respectant l'espai just entre elles per oferir la intimitat que tothom mereix. A l'estiu hi ha un chillout per gaudir les nits de la millor època de l'any.

Dins és una altre història. Hi ha dues plantes amb diferents espais a cada una d'elles. A la planta baixa, hi ha el menjador amb una distribució que aconsegueix transmetre una sensació d'amplitud bestial i també hi ha el reservat que és ideal per celebrar-hi esdeveniments privats. Al primer pis hi ha "Le Fumoir", un club de fumadors que està a una sala aïllada i a on no hi ha servei de restauració.

M'encanta el disseny i els material que han utilitzat per la decoració!

Tipus : cuina mediterrània amb productes de temporada. A part de la carta, hi ha un menú de migdia els laborables.

  • Amanida de fonoll, llimona i olives de kalamata (amb anxova i tomàquet sec) - és una amanida molt diferent. He de reconèixer que jo no l'hagués demanat mai; i, en canvi, em vaig endur una sorpresa molt agradable. Contrast de gustos on la llimona li dona un punt que m'agrada!
  • Foie micuit amb pera escalivada i cacau - és un dels plats que està a la carta des del principi. El foie està elaborat per ells. Per mi, és un dels plats estrella. Tremenda barreja de tres productes amb resultat bestial.
  • Carxofes amb ou i pernil - sens dubte, un altre dels plats estrella. Plat senzill on s'aprecia la qualitat del producte que ofereixen. Avís: aquest plat crea addicció.
  • Caneló de pollastre de granja rostit i beixamel suau - plat molt elegant i gustós.
  • Steak tàrtar amb mascarpone i mostassa - és un dels millors steak tàrtar que he provat mai. No diré res més. Penso que és suficient.
  • Arròs sec de pollastre de pagès - boníssim!
  • Tataki de tonyina amb pak choy i soja- plat suau.
  • Tac de bou wagyu amb pebrots escalivats - és un altre dels plats que està a la carta des del principi i és un altre dels plats estrella. El vaig gaudir moltíssim.
  • Torrijas amb gelat de torró - boníssimes!

Un dels imprescindibles de Sant Cugat.

Valoració:  8,5
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), bon menjar (2), vista correcte (1,5).
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comments