• Menu
  • Menu

Restaurant "Vulcano"


Restaurant "Vulcano"

Carrer de Mozart, 20 Sant Cugat del Vallès
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 5836020
Web: https://www.vulcanorestauracion.com

Està ubicat a una casa en una zona molt tranquil·la de Sant Cugat. Si podeu, aneu-hi de nit. La il·luminació del jardí juntament amb la imponent i moderna casa em va causar una impressió fantàstica només entrar.

A fóra hi ha una agradable terrassa que transmet una calma sensacional. Les taules estan impecablement distribuïdes respectant l'espai just entre elles per oferir la intimitat que tothom mereix. A l'estiu hi ha un chillout per gaudir les nits de la millor època de l'any.

Dins és una altre història. Hi ha dues plantes amb diferents espais a cada una d'elles. A la planta baixa, hi ha el menjador amb una distribució que aconsegueix transmetre una sensació d'amplitud bestial i també hi ha el reservat que és ideal per celebrar-hi esdeveniments privats. Al primer pis hi ha "Le Fumoir", un club de fumadors que està a una sala aïllada i a on no hi ha servei de restauració.

M'encanta el disseny i els material que han utilitzat per la decoració!

Tipus : cuina mediterrània amb productes de temporada. A part de la carta, hi ha un menú de migdia els laborables.

  • Amanida de fonoll, llimona i olives de kalamata (amb anxova i tomàquet sec) - és una amanida molt diferent. He de reconèixer que jo no l'hagués demanat mai; i, en canvi, em vaig endur una sorpresa molt agradable. Contrast de gustos on la llimona li dona un punt que m'agrada!
  • Foie micuit amb pera escalivada i cacau - és un dels plats que està a la carta des del principi. El foie està elaborat per ells. Per mi, és un dels plats estrella. Tremenda barreja de tres productes amb resultat bestial.
  • Carxofes amb ou i pernil - sens dubte, un altre dels plats estrella. Plat senzill on s'aprecia la qualitat del producte que ofereixen. Avís: aquest plat crea addicció.
  • Caneló de pollastre de granja rostit i beixamel suau - plat molt elegant i gustós.
  • Steak tàrtar amb mascarpone i mostassa - és un dels millors steak tàrtar que he provat mai. No diré res més. Penso que és suficient.
  • Arròs sec de pollastre de pagès - boníssim!
  • Tataki de tonyina amb pak choy i soja- plat suau.
  • Tac de bou wagyu amb pebrots escalivats - és un altre dels plats que està a la carta des del principi i és un altre dels plats estrella. El vaig gaudir moltíssim.
  • Torrijas amb gelat de torró - boníssimes!

Un dels imprescindibles de Sant Cugat.

Valoració:  8,5
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), bon menjar (2), vista correcte (1,5).
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

2 comments

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies