• Menu
  • Menu

Restaurant “Indochine”


Restaurant “Indochine”

26 Truong Dinh Street, District 3
Ho Chi Minh / Saigon (Vietnam)
Telf: +84 8 3935 2626
E-mail: saigon@indochine.vn
Web: https://www.indochine.vn/saigon/

Tot i les poques fotos que té la publicació, creieu-me que el restaurant és de visita obligada.

Està inspirat en la pel·lícula "Indochina" i, la veritat, és que una vegada estàs dins et sents part d'un escenari. Tot plegat et transporta.

És fascinant com han aconseguit crear una atmosfera de tranquil·litat al mig de la bulliciosa ciutat. L'entrada és impactant. El primer que vaig veure (suposo que perquè no m'ho esperava) era un cotxe antic de color granat i cru. Està aparcat envoltat de plantes exuberants que no aconsegueixen amagar la seva brillantor. El jardí és gran i té diferents ambients al voltant de la piscina. Està ple de taules per dues persones que van combinant en funció de les necessitats.

Des de la reforma, els mobles i els para-sols son blancs i contrasten molt amb la barra del bar que és de fusta fosca. M'agrada molt la combinació de terrassa blanca immaculada per menjar i bar fosc i acollidor per prendre alguna copa. Bona parella!

La casa és del segle XIX i acull el restaurant d'interior. Aquest és una altre cosa. Molt càlid i elegant. Tradicional sense caure en cursilades. Les cortines, estovalles, parets i cadires son de diferents tonalitats de marrons aconseguint un ambient equilibrat. El piano, a una cantonada, li dona el punt de romanticisme que encaixa perfecte amb l'entorn.

Si aneu en plena temporada d'estiu, recomano reservar taula dins doncs hi ha aire condicionat. La calor és molt forta i resulta difícil de suportar.

El servei és sensacional. Molt servicials, sense caure en estridències innecessàries.

Com a curiositat, un cambrer em va explicar que els clients poden distingir la olor i el gust de menjars únics que només es poden trobar al restaurant "Indochine".

Tipus: fa més de 20 anys que ofereixen cuina vietnamita tradicional.
  • Sopa de cranc - brou de pollastre amb carn de cranc, pastanaga, llavors de lotus i espàrrecs. Em va semblar deliciosa i això que estàvem a més de 40º!
  • Vedella amb salsa dolça - wok de vedella fregida amb ceba i salsa d'ostres. Plat gustosíssim amb un contrast impactant. Em sembla que va ser la primera vegada que menjava carn amb salsa d'ostres.
  • Espinacs - espinacs fregits al wok amb all. Plat senzill.
  • Peix al vapor amb soja- peix cuinat al vapor amb gingebre, ceba tendra, pastanaga, coriandre i bolets xinesos.
  • Arròs fregit en fulles de lotus - cuinat al vapor amb llet de coco i ceba tendra i passat per la planxa amb fulla de lotus. Molt gustós.
  • Fruita fresca.

Tot està boníssim. Cuina sana i sense complicacions.

Valoració: 6
Molt bon servei (2,5), instal.lacions correctes (1,5), bon menjar (2), cap vista (0).
Preu: Baix. Fins a 25€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment