• Menu
  • Menu

Restaurant “Temple Club”


Restaurant “Temple Club”

29-31 Ton That Thiep
Ho Chi Minh / Saigon (Vietnam)
Telf: + (84-8) 38299244
E-mail: booking@templeclub.com.vn
Web: https://www.templeclub.com.vn/

Està clar que Hanoi té molt més encant com a ciutat que Ho Chi Minh (Saigón); però el que també està clar és que aquesta última és la ciutat més gastronòmica de Vietnam. Es pot menjar bé tant a les econòmiques paradetes del carrer com als restaurants ubicats a les antigues mansions. Cadascú interpreta la cuina tradicional vietnamita a la seva manera i això és molt interessant.

Hi ha molta fusió de cuines internacionals, però no vaig dubtar en visitar un restaurant d'autèntica cuina vietnamita. El "Temple Club" està obert des de l'any 2.003. No se'n parla massa perquè el volen guardar com un secret i això encara fa que sigui més provocador. Està ubicat a la segona planta d'una casa colonial del 1880. Impecablement restaurada i amb una façana tan petita que quasi ni es veu.

L'entrada és ben curiosa. Un cartell vermell, un passadís que no saps on acaba i una porta a on ningú et dona la benvinguda. Llums al sostre, espelmes al terra i cortines de vellut. Al final, una escala. Penso que només els més valents s'atreveixen a entrar-hi!

Hi ha un parell de sales. La decoració, d'estil colonial i oriental alhora, és d'un gust exquisit. Tots els detalls estan impecablement cuidats. Les parets son d'obra vista i les taules son totes diferents. Hi ha espais més convencionals i hi ha, fins i tot, tauletes amb sofàs. Plantes exuberants i mobles antics. Una mica de tot.

El servei és fantàstic i el tracte rebut és quasi perfecte. Son molt atents sense aclaparar massa. Estan oberts de 12h a 00h ininterrompudament.

És un dels restaurants amb més reputació de la ciutat i a on serveixen còctels deliciosos.

Tipus: autèntica cuina vietnamita elaborada.

  • Ca ri ga com ni - és l'especialitat de la casa. Pollastre al curri amb arròs. No té res a veure amb el pollastre al curri al que estem acostumats.
  • Cha ca la vong - peix a la planxa a l'estil "la vong". Mai vaig entendre el significat de "la vong", però estava boníssim.
  • Goi du vit bac kinh - ànec amb papaia. Brutal la barreja de productes.

Un encert total. Va ser un descobriment.

Valoració: 7
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), bon menjar (2), cap vista (0).
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment