• Menu
  • Menu

Restaurant “Café de Paris”


Restaurant “Café de Paris”

Rue du Mont-Blanc, 26 Ginebra
Ginebra (Suïssa)
Telf: + 41 (0) 22 732 84 50
Web: https://www.cafe-de-paris.ch

Abans de visitar-la, havia llegit la guia de Suïssa unes dues-centes vegades i remenat Internet unes dues-centes més. Tenia les visites imprescindibles identificades i tres restaurants seleccionats per gaudir de la gastronomia local. El que no m'esperava era que, després de tot lo preparada que anava, algú em descol·loqués. Un dia abans de marxar, un fantàstic consultor de viatges em va parlar de l'entrecot del "Café de Paris". Vaig revisar la meva llista i no hi era! Torno a revisar la guia i els famosos cercadors dels millors restaurants de Ginebra i tampoc el trobo.

Tot i així, decideixo anar-hi.

És un restaurant que està ubicat a una de les zones de vianants més autèntiques de Ginebra i molt a prop de la tan coneguda "Jet d'Eau". La zona és molt tranquil·la. Una terrassa molt agradable ja deixa entreveure que dins hi ha un espai especial amb molta història viscuda.

Tot és remunta al 1930 quan Mr. Boubier perfecciona la famosa mantega "Café de Paris" i immediatament es converteix en un referent mundial. Els ingredients secrets (que es van negar a donar-me) fan que tingui un gust únic i inimitable.

L'interior és fascinant. Transporta a les braseries de Paris de principis de segle. Miralls amb lletres daurades, llums carregades, bancs de pell de color vermell fosc... tot elegant i clàssic alhora. Antic i autèntic.

La cuina està oberta de 11h a 23h sense aturades. De 08h a 11h serveixen esmorzars.

Tipus: no hi ha carta. El menú és únic: amanida verda i entrecot a la mantega del "Cafe de Paris" acompanyat de patates fregides.  Sense dubte, una de les millors carns que he provat mai. Tenen una extensa carta de postres.

És una visita obligada a Ginebra.

Valoració:  7,5
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), molt bon menjar (2,5), cap vista (0)
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment