• Menu
 • Menu

Restaurant “Torre Simon”


Restaurant “Torre Simon”

Carrer Doctor Bayés, 75 Tona
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 8870092
E-mail: latorresimon@hotmail.com
Web: https://www.torresimon.com

Restaurant ubicat a un edifici colonial que no deixa indiferent a ningú.

L'entrada imposa molt. És majestuosa i elegant. Passada la porta de ferro del carrer, s'obre un caminet que porta directe a la casa. No és massa llarg, però lo suficient per veure la casa amb una perspectiva fascinant. Del jardí, impecablement cuidat, hi destaco els enormes arbres; on els desmais son els protagonistes sense cap tipus de dubte.

Dins hi ha dues sales grans diàfanes i dues sales tancades (de 12 i 18 pax) que es poden reservar per celebracions privades. La decoració és clàssica i acollidora alhora. Les plantes trenquen el color suau de les parets i li donen un punt de vida que m'agrada. Les taules estan impecablement posades i la sala té tots els detalls cuidats. Els menjadors son moníssims. Si voleu fer alguna reunió de feina o alguna presentació, aviseu-los perquè tenen la infraestructura preparada.

Vull destacar, per sobre de tot, a la Montse i al Jordi. Els definiria amb dues paraules: amabilitat i honestedat. Bona gent que estic encantada d'haver conegut. M'agrada veure com hi posen cos i ànima, com vibren pel que fan, com riuen quan els hi dic que he gaudit de valent menjant. Es fan estimar.

Tipus: cuina catalana amb plats tradicionals i plats innovadors. Els hi agrada jugar i són molt creatius. La carta està basada amb els productes de temporada; per això és tan canviant. Vull destacar la qualitat de la matèria prima. Vaig tenir la oportunitat de provar el "Menú Degustació":

 • Trampantojos (s'han tornat bojos i comencen per les postres! Ojo... els noms dels plats estan entre cometes perquè hi ha truc. Vaig prometre que els hi guardaria el secret i així ho faré):
  • "El regal": bombó de foie - no puc donar masses detalls, però sí que us diré que és un dels plats estrella. Brutal barreja de productes i textures. El foie és de creació pròpia. Els hi vaig proposar que preparessin caixes perquè els clients les podéssim comprar i portar cap a casa... ;-)
  • "Tataki amb wasabi": avís... no és tonyina! Tampoc diré més... ha de ser sorpresa! Plat elegant i refrescant.
  • "Pastisset de poma amb merengue": un altre dels meus plats estrella. Tremenda barreja de gustos. Contrast que té força.
  • Caneló amb ceps: la elegància portada al plat i al paladar.
  • "Xocolata amb xurros": quasi ploro amb la "xocolata". Me l'hauria menjat a cullerades. Brutal!
 • El segon plat s'ha d'escollir un de la carta. Vaig provar:
  • Peix espasa: un altre dels plats estrella. Plat fi i gustós alhora.
  • Espatlleta de xai farcida d'alls tendres i air-bag de patata: obra d'art que sap greu trencar. Genial posta en escena. El xai és súper tendre, els tomàquets estan presentats d'una forma original i l'air-bag de patata em va deixar fóra de joc.
 • Les xocolates: silenci i gaudiu.

La "Torre Simon" sempre estarà en un raconet del meu cor.

Valoració: 8.5
Molt bon servei (2,5), bones instal.lacions (2), molt bon menjar (2,5), vista correcte (1,5)
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *