• Menu
 • Menu

Restaurant "Torre Simon"


Restaurant "Torre Simon"

Carrer Doctor Bayés, 75 Tona
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 8870092
E-mail: latorresimon@hotmail.com
Web: https://www.torresimon.com

Restaurant ubicat a un edifici colonial que no deixa indiferent a ningú.

L'entrada imposa molt. És majestuosa i elegant. Passada la porta de ferro del carrer, s'obre un caminet que porta directe a la casa. No és massa llarg, però lo suficient per veure la casa amb una perspectiva fascinant. Del jardí, impecablement cuidat, hi destaco els enormes arbres; on els desmais son els protagonistes sense cap tipus de dubte.

Dins hi ha dues sales grans diàfanes i dues sales tancades (de 12 i 18 pax) que es poden reservar per celebracions privades. La decoració és clàssica i acollidora alhora. Les plantes trenquen el color suau de les parets i li donen un punt de vida que m'agrada. Les taules estan impecablement posades i la sala té tots els detalls cuidats. Els menjadors son moníssims. Si voleu fer alguna reunió de feina o alguna presentació, aviseu-los perquè tenen la infraestructura preparada.

Vull destacar, per sobre de tot, a la Montse i al Jordi. Els definiria amb dues paraules: amabilitat i honestedat. Bona gent que estic encantada d'haver conegut. M'agrada veure com hi posen cos i ànima, com vibren pel que fan, com riuen quan els hi dic que he gaudit de valent menjant. Es fan estimar.

Tipus: cuina catalana amb plats tradicionals i plats innovadors. Els hi agrada jugar i són molt creatius. La carta està basada amb els productes de temporada; per això és tan canviant. Vull destacar la qualitat de la matèria prima. Vaig tenir la oportunitat de provar el "Menú Degustació":

 • Trampantojos (s'han tornat bojos i comencen per les postres! Ojo... els noms dels plats estan entre cometes perquè hi ha truc. Vaig prometre que els hi guardaria el secret i així ho faré):
  • "El regal": bombó de foie - no puc donar masses detalls, però sí que us diré que és un dels plats estrella. Brutal barreja de productes i textures. El foie és de creació pròpia. Els hi vaig proposar que preparessin caixes perquè els clients les podéssim comprar i portar cap a casa... ;-)
  • "Tataki amb wasabi": avís... no és tonyina! Tampoc diré més... ha de ser sorpresa! Plat elegant i refrescant.
  • "Pastisset de poma amb merengue": un altre dels meus plats estrella. Tremenda barreja de gustos. Contrast que té força.
  • Caneló amb ceps: la elegància portada al plat i al paladar.
  • "Xocolata amb xurros": quasi ploro amb la "xocolata". Me l'hauria menjat a cullerades. Brutal!
 • El segon plat s'ha d'escollir un de la carta. Vaig provar:
  • Peix espasa: un altre dels plats estrella. Plat fi i gustós alhora.
  • Espatlleta de xai farcida d'alls tendres i air-bag de patata: obra d'art que sap greu trencar. Genial posta en escena. El xai és súper tendre, els tomàquets estan presentats d'una forma original i l'air-bag de patata em va deixar fóra de joc.
 • Les xocolates: silenci i gaudiu.

La "Torre Simon" sempre estarà en un raconet del meu cor.

Valoració: 8.5
Molt bon servei (2,5), bones instal.lacions (2), molt bon menjar (2,5), vista correcte (1,5)
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies