• Menu
  • Menu

Hotel “Agua Dorada”


Hotel “Agua Dorada”

Accès

A Isla Margarita s’accedeix en avió des de Caracas.

Una vegada a la illa, l’accés a l’hotel és per una carretera en bon estat.


Boulevard Playa El Agua Playa El Agua
Isla Margarita (Veneçuela)
Telf: +58 (295) 500 10 00
E-mail: reservas@aguadorada.com
Web: https://www.lidotel.com.ve/Venezuela/7/Playa-El-Agua

L'hotel "Agua Dorada" pertany a la cadena "Lidotel" que disposa de 6 hotels més repartits per Veneçuela. Aquest és l'únic que està dins de la categoria "Beach"; n'hi ha un que és gran luxe i la resta son hotels boutique.

Després d'una bona estona recorrent la carretera que va paral·lela a Playa El Agua (una de les més conegudes), sorprèn moltíssim el modern i reformat hotel d'estil clarament mediterrani que dona la benvinguda impecablement de blanc. Em va encantar la seva presència. Per fora, és elegant i sobri. Per dins, modern i atrevit. Té força.

La recepció està al costat de la cafeteria. És un espai diàfan amb colors estridents en llocs puntuals, mobles arrodonits i cortines de vidre. Em va agradar el que vaig sentir a l'entrar. Tranquil·litat. Res més.

A la part de darrera de l'hotel, al voltant de la piscina, hi ha les habitacions que estan equipades amb totes les comoditats (aire condicionat, nevera, televisió de plasma i wifi).

A la part del davant, just a sobre de la platja, hi ha el restaurant. És una pèrgola molt agradable que recomano viure-la tot sopant. La carta és a base d'amanides i peix fresc. Els esmorzars es serveixen a la cafeteria de l'interior. És un bufet molt complert.

El servei de l'hotel és fantàstic. Quasi perfecte. Estan pendents de tot sense aclaparar gens.

Aprofitar per caminar el Boulevard Playa del Agua, que és la carretereta que va paral·lela a la platja (la que es fa en cotxe per accedir a l'hotel). La platja és realment fantàstica. Està plena de "quioscos" (així és com li diuen ells als xiringuitos) amb molt encant. Tenen un punt decadent que em va encisar.

NOTA: les fotos que no estan signades no son meves. Disculpeu que n'hi hagi de tan poques; no em va ser possible fer-ne més. Accediu a la web de l'hotel.

Categoria: 5
Valoració: 8
Molt bon servei (2,5), bones instal.lacions (2), bon menjar (2), vista correcte (1,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment