• Menu
  • Menu

Hotel “Boardwalk”


Hotel “Boardwalk”

Accès

Circular per L.G. Smith Boulevard fins arribar a Palm Beach. L’hotel “Boardwalk” està just al darrera de l’hotel “Marriott”.


Bakval, 20
Palm Beach (Aruba)
Telf: +297 586 6654
E-mail: info@boardwalkaruba.com
Web: https://www.boardwalkaruba.com

Tal i com es defineixen ells mateixos, són un petit hotel d'Aruba. Però a mi m'agradaria afegir que té moltíssim mèrit tenir un hotelet d'encant a una illa on les grans cadenes hoteleres desfilen una darrera de l'altra a primera línia de mar. Des del meu punt de vista, el premi rebut de "Best Small Hotel", atorgat per Caribbean Journal, és més que merescut.

No havia estat mai a Aruba. Per anar des de l'aeroport fins a l'hotel vaig haver de creuar Oranjestad pel L.G. Smith Boulevard. És el passeig on hi ha els casinos i els hotels de luxe. Moltes llums de neó i edificis que semblen de mentida. En molts moments, vaig tenir la sensació d'estar davant de casetes de nines... no estic acostumada a veure tants edificis de color rosa i blanc! El que sí vaig intuir ràpid és que allà es mouen molts diners entre el joc i la nit.

Just en el moment en que estava pensant això, és quan em trobo davant de l'entrada de l'hotel. Un lloc completament diferent. Un oasi de tranquil·litat i desconnexió al mig del bullici. Vaig sentir una gran satisfacció.

Està ubicat a una antiga plantació de cocos i està format per 14 petits apartaments, anomenats "casitas" completament reformades. Les "casitas" es distribueixen en dues zones: al voltant de la piscina i al voltant d'un petit pati de la part del darrera. El color blanc de les parets contrasta amb el blau cel de les escales i dels balcons. Em va semblar una construcció molt americana.

Cada "casita" és diferent; això sí totes tenen cuina-menjador, terrassa, barbacoa, wi-fi i aire condicionat. La decoració és autèntica. Rústica però amb atreviments que sorprenen: finestres blaves amb parets grogues. Em va encantar.

La recepció és moníssima. Té detalls que enamoren: missatges escrits sobre trossos de fusta, objectes de decoració fets amb cargols de mar i materials reciclats, llums fetes amb troncs. Està clar que al darrera d'aquest projecte hi ha gent creativa i... afegeixo també... gent súper amable, com la Stephanie, que no va dubtar ni un segon en aconsellar-me raconets per visitar a la illa.

La piscina no és massa gran, Té forma arrodonida i està molt a prop de la palapa que, per mi, és una de les zones més agradables de l'hotel. Hi ha un parell de sofàs i un xinxorro que provoquen estirar-se només veure'ls.

L'hotel es troba a segona línia de mar. De fet, està a pocs minuts a peu de Palm Beach, una platja preciosa però molt massificada perquè està plena d'hotels/resorts enormes. Recomano llogar un cotxe (l'hotel té pàrquing propi) per poder desplaçar-se cap a altres platges paradisíaques i solitàries (com la Surfside Beach). Si decidiu anar a Palm Beach igualment, l'hotel deixa tovalloles de platja per les hamaques que té a Moomba Beach i ofereix descomptes per dinar allà mateix.

Aruba pertany a les Antilles Holandeses. Tenen la seva pròpia moneda (tot i que es pot pagar amb dòlars) i el seu propi idioma.

Raconet del tot recomanable on us sentireu molt a gust i tranquils. Pertany a la que jo anomeno "la meva Aruba" i que no té res a veure amb l'altre (la del turisme massificat).

Categoria: 3
Animals

Accepten animals sense problema.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *