• Menu
  • Menu

Restaurant “Els Tres Porquets”


Restaurant “Els Tres Porquets”

Rambla del Poblenou, 165 Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 3008750
Web: https://www.elstresporquets.es/

Està ubicat a un petit i acollidor local del Poblenou.

L'entrada és discreta. Des de fóra, només crida l'atenció el gran cartell amb el dibuix de tres porquets. Si no ho coneixes o no te'n han parlat, costa de que hi paris atenció.

Dins és una altre història. Indubtablement, la protagonista és la barra. Està ubicada al mig del local com per controlar-ho tot.

A una banda, hi ha la taula més gran. És alta, per 6/8 persones i està al raconet amb més encant, just a sota de la pissarra on hi ha la llista dels plats. Al costat de les finestres, hi ha 4 taules de fusta per dues persones cadascuna.

A l'altre banda, hi ha un parell de taules altes que estan col·locades a sobre de barrils. Potser és la zona ideal per anar-hi a picar alguna cosa ràpida al migdia.

L'ambient és rústic i tranquil. És com un oasi de tranquil·litat que fa que em senti molt a gust.

Al local del costat, hi ha un reservat (amb bodega inclosa) ideal per festes privades o reunions d'empresa (amb sistema de projecció) on es gaudeix de privacitat total. La capacitat és de 13 persones i el menjar servit és el mateix que el del restaurant.

Obert cada dia al migdia i al vespre. Diumenges tancat.

Tipus: cuina de mercat amb productes de temporada. Tot es serveix en platets. La bodega és súper amplia amb una llarga llista de vins. Deixeu-vos aconsellar per l'Albert!

  • El Alambre - un clàssic de la casa. Ningú pot marxar sense provar-ho. Son daus de vedella saltats amb verdures i barrejat amb formatge dins d'una cassoleta. M'encanta!
  • Flors de carbassó en tempura amb tomàquet natural i salsa de tòfona i puré de samfaina - les flors estan boníssimes, però el mèrit se l'emporten les salses. La de tòfona és per menjar-la a cullerades. El puré de samfaina és finíssim.
  • Ravioli de txangurro - si us plau, silenci. Aquest plat mereix la màxima concentració. Per mi, és el plat estrella. La salseta té un gust concentrat de gamba que em fa sucar-hi pa. Brutal!
  • "El ocho patas crujiente" - deliciós pop cruixent amb un puré finíssim.
  • "Nuestra presa y sus 25 ingredientes" - aquest plat no l'havia provat mai i està a la carta des del principi. És un carpaccio (no us diré de què) macerat amb 25 ingredients. Només cal provar-lo per adonar-te que no menteixen quan diuen 25! Gustosíssim.
  • Bombetes de xocolata - són una perdició. Em tornen boja.
  • Milfulls de crema - és del famós forn "Vilamala"... el millor milfulls de Barcelona. No en tinc cap dubte.

Molt bon producte tractat de forma impecable. Per mi, és un lloc a tenir sempre en compte. M'encanta.

Valoració: 7
Molt bon servei (2,5), molt bones instal.lacions (2,5), bon menjar (2), cap vista (0).
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment