• Menu
  • Menu

Restaurant “Racó del Riu”


Restaurant “Racó del Riu”

Av. de l'Ebre, 162 Sant Jaume d'Enveja
Tarragona (Espanya)
Telf: + 34 977 468378
Web: https://www.racodelriu.com/

La història d'aquest restaurant és molt curiosa.

L'any 1994 una família dedicada al món del tèxtil va decidir fer un tomb radical a la seva vida. Sense cap experiència prèvia, s'ho van jugar tot a una carta i van canviar les teles per la gastronomia. Van posar tota l'ànima en un projecte del que, a hores d'ara, poden estar ben orgullosos del resultats.

Avui, uns quants anys més tard, tenen un restaurant amb una terrassa molt agradable, una carta extensa amb més 150 plats, un servei molt amable i el prestigi dins del món de la gastronomia.

Hi ha tres zones ben diferenciades. La part de dins està completament reformada; és bastant gran i té un estil més aviat rústic. La terrassa contrasta moltíssim amb la part interior; és súper moderna i té vistes al riu Ebre. I la part de baix, que és la més informal, on es serveixen tapes als vespres amb la carta "Miratges" i a on promocionen les hamburgueses de qualitat.

Com a curiositat, recomano fer una visita al bany... em va sorprendre moltíssim el seu estil barroc.

Tipus: cuina de mercat. Dels 150 plats de la carta, 41 son arrossos.

  • Musclos d'infern - aviso: son molt picants, alhora que gustosíssims.
  • Gambes amb ibèric - delicioses. Em va encantar el contrast de gustos. Amb aquest plat, es potència principalment el producte  i on s'aprecia la qualitat del mateix.
  • Arròs amb cloïsses i llagostins - gustosíssim i al punt perfecte.

Em va encantar com cuiden els detalls. Demaneu cafè amb gel i veureu com serveixen els glaçons fets amb el mateix cafè per tal de no aigualir-lo. I no marxeu sense provar el licor de crema d'arròs del Delta.

Valoració: 8
Bon servei (2), instal.lacions correctes (1,5), molt bon menjar (2,5), bona vista (2).
Vistes
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *