• Menu
  • Menu

Escapada Murren


Escapada Murren

Accès

Vaig accedir amb telecabina des de Stechelberg, però també s’hi pot anar amb funicular des de Interlaken o des de Lauterbrunnen (combinat  amb el cremallera de Grütschalp).


Murren
Interlaken (Suïssa)

Us heu fixat que moltes vegades, quan es visita un país nou, la majoria de la gent fa el mateix recorregut? Hi ha certs destins de tal bellesa que s'afegeixen a la ruta del viatge indiscutiblement.

En línia amb això, sempre que he preguntat a coneguts, lectors o altre gent del sector viatges, tothom que visita Suïssa va a la glacera Jungfrau i, en canvi, molt pocs coneixen Murren. La seva proximitat fa que sembli impossible que aquest últim sigui tan desconegut.

No hi poden accedir cotxes; només és per vianants. L'accés al poble (per telecabina o funicular) ja fa divertida la visita; de fet, als nens els hi encanta... és una aventura per ells! I, mentre, els adults gaudeixen de vistes fantàstiques durant tot el trajecte.

És una de les estacions de muntanya més cotitzades de la regió. Els amants de l'esquí gaudeixen moltíssim amb les seves diabòliques pistes que estan obertes tot l'any. Els més tranquil·lets viuen la muntanya des d'una altre perspectiva; doncs hi ha moltíssimes rutes de senderisme amb vistes panoràmiques i immillorables a Jungfrau, Mönch i Eiger.

Destí perfecte per anar un cap de setmana i gaudir de tranquil·litat sense deixar de veure paissatges fascinants.

L'estança a qualsevol dels seus hotels dóna dret a utilitzar l'Alpine Sportzentrum amb diferents piscines cobertes, pista de patinatge i tennis.

És moníssim... sembla el poblet de la Heidi.

Duració:

Un parell de dies és perfecte per conèixer bé Murren i voltants.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *