• Menu
  • Menu

Hotel "Molí de la Torre"


Hotel "Molí de la Torre"

C/ Cami de la Torre s/n Bigues i Riells
Barcelona (Espanya)
Telf: 938657978
E-mail: info@molidelatorre.cat
Web: https://www.molidelatorre.es/

Sóc d'aquelles persones que, com més gran em faig, més aprecio la qualitat del tracte humà. Si no em sento a gust a un lloc o no m'hi fan sentir, per molt maco que sigui, no hi torno. En canvi, n'hi ha d'altres que tenen una màgia que m'envolta i m'enganxa. I sempre (sempre) aquesta màgia és provocada per les persones que hi ha al darrera.

Això és justament el que em va passar a l'hotelet "Molí de la Torre" de Bigues i Riells. Per mi, "l'Hotel del Carles". Ell és l'alma matter de tot plegat. Transparència i naturalitat. Tal qual. Res a amagar i, en els dies que corren, s'agraeix trobar gent així. Va ser una autèntica troballa.

L'hotel està ubicat a un antic molí del segle XII i que, posteriorment i fins el 1962, va ser una fàbrica tèxtil. Al 2006, el Carles va decidir restaurar l'edifici mantenint i respectant l'estructura original però amb la finalitat de convertir-lo en un hotelet amb encant.

Una de les coses que més em va sorprendre és l'escalfor que ha aconseguit tenir, per igual, a qualsevol raconet de l'hotel. A dalt o a baix, orientat a nord o a sud; és igual, la temperatura sempre és la mateixa.

A la part de baix, hi ha el restaurant (de cuina molta casolana i de matèria primera molt bona), una sala d'estar amb taules baixes que inciten a la lectura i una sala polivalent ideal per fer reunions d'empresa doncs està preparada amb projector. En aquesta sala és on, cada divendres nit, es fa el cine-fòrum de Bigues i Riells.

A la part de dalt, hi ha les dotze habitacions i la suite. Estan personalitzades, amb el que han aconseguit que no n'hi hagi cap igual. Això sí, tenen les mateixes prestacions, excepte la suite que té un spa al bany. Amplitud, gust i netedat són les tres característiques amb les que les definiria.

L'hotel té tots els detalls tant a nivell funcional (ascensor, wi-fi, etc.) com a nivell estètic.

A fora hi ha una porxada súper agradable per passar tardes i vespres especialment tranquil·les.

Categoria: 3
Valoració: 7,5
Molt bon servei (2,5), bones instal·lacions (2), menjar correcte (1,5), vista correcte (1,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies