• Menu
  • Menu

Hotel “Molí de la Torre”


Hotel “Molí de la Torre”

C/ Cami de la Torre s/n Bigues i Riells
Barcelona (Espanya)
Telf: 938657978
E-mail: info@molidelatorre.cat
Web: https://www.molidelatorre.es/

Sóc d'aquelles persones que, com més gran em faig, més aprecio la qualitat del tracte humà. Si no em sento a gust a un lloc o no m'hi fan sentir, per molt maco que sigui, no hi torno. En canvi, n'hi ha d'altres que tenen una màgia que m'envolta i m'enganxa. I sempre (sempre) aquesta màgia és provocada per les persones que hi ha al darrera.

Això és justament el que em va passar a l'hotelet "Molí de la Torre" de Bigues i Riells. Per mi, "l'Hotel del Carles". Ell és l'alma matter de tot plegat. Transparència i naturalitat. Tal qual. Res a amagar i, en els dies que corren, s'agraeix trobar gent així. Va ser una autèntica troballa.

L'hotel està ubicat a un antic molí del segle XII i que, posteriorment i fins el 1962, va ser una fàbrica tèxtil. Al 2006, el Carles va decidir restaurar l'edifici mantenint i respectant l'estructura original però amb la finalitat de convertir-lo en un hotelet amb encant.

Una de les coses que més em va sorprendre és l'escalfor que ha aconseguit tenir, per igual, a qualsevol raconet de l'hotel. A dalt o a baix, orientat a nord o a sud; és igual, la temperatura sempre és la mateixa.

A la part de baix, hi ha el restaurant (de cuina molta casolana i de matèria primera molt bona), una sala d'estar amb taules baixes que inciten a la lectura i una sala polivalent ideal per fer reunions d'empresa doncs està preparada amb projector. En aquesta sala és on, cada divendres nit, es fa el cine-fòrum de Bigues i Riells.

A la part de dalt, hi ha les dotze habitacions i la suite. Estan personalitzades, amb el que han aconseguit que no n'hi hagi cap igual. Això sí, tenen les mateixes prestacions, excepte la suite que té un spa al bany. Amplitud, gust i netedat són les tres característiques amb les que les definiria.

L'hotel té tots els detalls tant a nivell funcional (ascensor, wi-fi, etc.) com a nivell estètic.

A fora hi ha una porxada súper agradable per passar tardes i vespres especialment tranquil·les.

Categoria: 3
Valoració: 7,5
Molt bon servei (2,5), bones instal·lacions (2), menjar correcte (1,5), vista correcte (1,5).
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *