• Menu
  • Menu

Escapada Gstaad


Escapada Gstaad

Accès

S'accedeix per carretera en bon estat.Gstaad (Suïssa)

Sense dubte, és una de les estacions de muntanya més el.legants d'Europa. Sovint és freqüentada per l'alta societat aficionada als esports de neu; de fet, aquí tenen casa tant gent de la monarquia europea com actors de Hollywood. Tant és així que molt a prop del poble, hi ha un petit aeroclub per facilitar l'accés amb jets i/o helicòpters privats.

Les tradicionals cases de fusta, d'estil clarament rústic, amb balconets plens de flors són sovint les botigues dels millors dissenyadors de roba d'àmbit internacional. El contrast visual és força gran, però s'agraeix que hagin estat capaços de respectar l'entorn. També hi ha botigues de productes de la zona, com ara formatges, que estan muntades amb molta gràcia i que inciten a la compra compulsiva.

El centre del poble son només 3 ó 4 carrers molt silenciosos i extremadament nets. Aviat està vist, però la passejada val la pena. A part del poble i de l'estació d'esquí, recomano deixar-se captivar per l'autenticitat de les granges alpines. Estan ubicades a pocs kilòmetres i podreu viure, en primera persona, el procés d'el·laboració d'uns dels millors formatges del món o, senzillament, veure la vida del granjer tradicional.

S'ha d'anar amb compte perquè al Juliol hi ha l'Open de Tenis i a l'Agost el Festival de Música que fan que el poble estigui especialment concorregut. Recomano evitar aquests mesos.

Típic lloc que es visita per veure i per ser vist.

Duració:

La visita al poble i a les granges es pot fer en un cap de setmana.
Es necessita més temps per poder aprofitar les pistes d'esquí.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *