• Menu
  • Menu

Escapada Isla de Coche


Escapada Isla de Coche

Accès

Qualsevol hotel de Isla Margarita us facilitarà les gestions per poder reservar els passatges dels vaixells que uneixen ambdós illes. A ser possible, demaneu que us porti un “penyero”. Per una banda, és molt més autèntic i, per l’altre, el trajecte és més curt (en mitja hora estareu al destí). Aneu amb compte que hi ha vaixells més festivaleros on us montaran rumbes en pocs segons. No us els recomano. Isla de Coche està al sud de Isla Margarita.Isla de Coche (Veneçuela)

Els que passeu uns dies a la Isla Margarita, us recomano fer el salt cap a la Isla de Coche per passar-hi un dia (com a mínim). El trajecte no arriba a la mitja hora i el que us trobareu allà és una altre història. Ni millor,ni pitjor. Diferent.

Una vegada s'arriba a la illa, l'escenari és idíl·lic: quilòmetres de sorra blanca, aigua blau turquesa i molt transparent, palmeres, para-sols, quatre "peñeros" i alguns hotels amagats darrera les palmeres. Em va sorprendre molt dues coses. La primera és que els veneçolans no busquen la intimitat que busquem els europeus. Estan tots junts al mateix trosset de platja, just a la zona que està davant dels hotels. La segona és el màxim respecte que mostren vers la natura. Tots els hotels son d'una sola planta (de fet, son molt estrictes amb la restricció de l'alçada dels edificis a tota la illa) i estan perfectament integrats a la natura.

És cert que es desembarca a la zona de més frenesí turístic, just on estan els hotels (Coche Beach - Playa La Punta), però si seguiu caminant pocs minuts cap a la punta gaudireu d'intimitat. En aquesta zona només coincidireu amb alguns practicants de kitesurf (diuen que és la segona millor platja del món per practicar-lo) i amb algun pescador que li ensenya aquest art al seu fill. Ningú més.

He de dir que és un dels llocs on he passat més calor del món. No vaig aguantar més de 30 minuts al sol. Vaig entendre perfectament perquè hi havia tants para-sols al principi de la platja.

Tot i que no vaig tenir la oportunitat de recórrer la illa sencera, tinc constància que està perfectament comunicada per carretera. Son 11Km de llargada amb poblets solitaris i platges desertes.

M'agradaria tornar-hi per poder conèixer bé cada raconet.

Duració:

El que un vulgui. Però penso que un parell de díes és suficient per recórrer la illa.


Nens

Sense problemes.


Animals

No estic molt segura que els "peñeros" acceptin animals.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comments