• Menu
  • Menu

Hotel “La Coma”


Hotel “La Coma”

Accès

Està ubicat a l’entrada del poble de Setcases. S’accedeix per carretera sense problema.


Prat de la Coma s/n Setcases
Girona (Espanya)
Telf: 972 136073
E-mail: info@hotellacoma.com
Web: https://www.hotellacoma.com

Si de petits ens haguessin demanat que dibuixéssim un hotel de muntanya, sense dubte, hauríem dibuixat "La Coma": casa de fusta i pedra envoltada d'una natura fantàstica.

L'entrada ja és provocadora per sí mateixa. Els jardins estan força cuidats i sembla que estiguin oferint el repòs merescut al moviment intens que viu la casa. La gent que entra i surt constantment no aconsegueix trencar l'harmonia que té l'entorn.

Al final del jardí, passada la zona de jocs infantils, hi ha la piscina. Té forma irregular i el seu color blau destaca front el verd predominant de les plantes.

Una vegada dins, la història canvia. Sembla que el temps s'hi hagi aturat de cop. La recepció familiar i acollidora és l'antesala de la llar de foc i del menjador. La decoració és molt rústica. La Carme és l'alma matter... el motor... ho controla tot.

Hi ha 22 habitacions exteriors completament equipades amb TV i wi-fi totes elles. Senzilles, però no hi manca res. Els banys estan reformats.

Si teniu temps, aprofiteu per passar una estona a la piscina climatitzada. És petita, però moníssima. Una finestra de vidre permet gaudir de bones vistes cap al jardí.

El menjar és casolà i amb matèria prima bona. Ofereixen un menú de cuina catalana tradicional amb alguna petita innovació.

A prop hi ha moltes rutes de senderisme per fer que us permetran conèixer la fantàstica zona del Ripollès. Jo vaig fer la de Núria a Coll de Carançà i la veritat és que em van entrar ganes de fer-ne unes quantes més.

M'hagués quedat uns mesos.

Categoria: 3
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment