• Menu
  • Menu

Hotel “Els Caçadors”


Hotel “Els Caçadors”

Accès

S’accedeix amb cotxe sense problemes. L’hotel està al mig de Ribes de Freser.


Carrer Balandrau, 24-26 Ribes de Freser
Girona (Espanya)
Telf: 972 727006
E-mail: elscazadors@hotelsderibes.com
Web: https://www.hotelsderibes.com/

Poc t'ho esperes. Per fóra, és el típic hotel de muntanya que està ubicat al mig del poble. Res crida l'atenció. Discret i senzill. Cap estridència. La sorpresa apareix quan creues les portes de vidre. Un disseny completament avantguardista t'envaeix. Han aconseguit l'equilibri d'estils: materials rústics amb un disseny modern. La pedra, la fusta i el vidre son els tres materials que predominen al rebedor.

El menjador, amb tonalitats marrons, potser és una mica més càlid. Em va agradar força el logo de l'hotel estampat als vidres de les finestres. El menjar és molt casolà, però boníssim.

Tenen tres tipus d'habitacions (a part de les suites): bronze, plata i or. Jo vaig tenir la oportunitat d'allotjar-me a una de categoria "or". El.legant i senzilla on predominen els tons daurats. Disposa de wi-fi, aire condicionat, banyera d'hidromassatge i petit balconet. Molt còmode.

Al pis de dalt de tot han creat un espai de relaxació "La Sala de la Lluna" amb llar de foc i terrassa amb jacuzzi climatitzat amb vistes fantàstiques a la muntanya.

Un dels seus punts forts és que està al costat mateix de l'estació del cremallera de Núria. Molt còmode per tots aquells que us agradi el senderisme, doncs no cal agafar el cotxe. De fet, aprop, hi ha moltes rutes per fer. Jo vaig fer la de Núria a Coll de Carançà.

Estant donant servei des de 1920; oferint als visitants un hotelet petit amb un tracte tan familiar que et captiva des del primer dia que el vius.

Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *